Ceas smartwatch Amazfit T-Rex, Khaki

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Ceas smartwatch Amazfit T-Rex, Khaki de la Amazfit


 

12 Certificari militare pentru rezistenta in medii dificile
Durabilitatea si fiabilitatea ceasurilor pentru outdoor sunt in mod special importante. Amazfit T-Rex a trecut 12 certificari militare, este dur si rezistent.




Aspect dur
Margine exterioara din tehnologie speciala de umplere a cernelii, cu suruburi metalice, straturi distincte si textura puternica. Asigurati duritatea dispozitivului si protejati componentele cheie.
   
Display AMOLED pentru toata ziua
Ecran AMOLED de 1.3”, pentru imagini clare si exceptionale. Ceasul dvs. va afisa oricand informatiile despre data si ora.
   
GPS de inalta precizie
Iti poate urmari continuu traseul timp de 40 de ore, ceea ce este ideal pentru sporturi de anduranta in aer liber, precum alergarea pe trasee, mersul pe jos sau alpinismul.
   
Rezistenta la apa 5 ATM
5 ATM rezistenta la apa la pentru a asigura o utilizare normala pana la 50 de metri presiune de apa.
   
Viata baterie pana la 20 de zile
Durata de viata a bateriei de pana la 20 de zile pentru a va insoti in pustietate.
Jetoane avansate de putere redusa, proiectare de circuite noi, gestionare profunda si optimizarea puterii, face Amazfit T-Rex mai rezistent.
   
14 moduri de exercitii
14 moduri de sport pentru a satisface toate nevoile dvs.: alergare in aer liber, mers, ciclism in aer liber, banda de alergare, alpinism, alergare pe traseu, banda de alergare, ciclism interior, antrenor eliptic, stil liber, piscina, (schi, apa deschisa si triatlon vor fi adaugate mai tarziu)
   

Vezi mai mult

Opiniile clientilor despre Ceas smartwatch Amazfit T-Rex, Khaki

Rating general:
5
5 (1)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Lucian Luncan (Oradea) - Scor: 5/5 | acum 2 ani
Ceas smartwatch Amazfit T-Rex, Khaki

excelent

Aplicatia se instaleaza mai greu pe telefoanele HUAWEI

produs cumparat de la Badabum.ro.
Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.