Apple Watch 2 Nike Plus Aluminiu Si Curea Silicon Argintiu 42MM

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Apple Watch 2 Nike Plus Aluminiu Si Curea Silicon Argintiu 42MM de la Apple

Motivatie in miscare. Pur si simplu distractie. Apple Watch Nike+ este cel mai recent parteneriat intre doua dintre cele mai cunoscute si mai inovatoare branduri din lume. De la confortul pe care ti-l ofera si pana la felul in care te conecteaza cu prietenii prin aplicatia Nike+ Run Club, Apple Watch Nike+ va fi partenerul perfect in toate activitatile tale sportive.

Fabricat din acelasi fluoroelastomer usor, durabil, precum Apple Watch Sport, Nike+ Sport Band este usor si imbunatateste ventilatia datorita perforatiilor formate prin compresie.

GPS incorporat. Rezistenta la apa pana la 50m adancime. Un nou procesor dual-core rapid ca viteza fulgerului. Si un ecran cu o luminozitate de doua ori mai mare decat cel de dinainte.

Apple Watch 2 Nike+ dispune de 12 programe de antrenament, care pot fi efectuate atat in mediul exterior, cat si in cel interior si te ajuta sa iti setezi cu usurinta obiectivele pe care vrei sa le atingi. Indiferent de programul tau de antrenament, Apple Watch 2 iti monitorizeaza cu acuratete fiecare efort depus. De asemenea, poti sa faci antrenamente de inot in piscina sau ocean fara a-l da jos de pe mana, deoarece este rezistent la apa pana la 50m adancime.

Conceput pentru utilizatorii care cauta urmatoarea generatie de conectivitate, smartwatch-ul iti permite sa raspunzi la notificari si apeluri sau sa accesezi alte functii direct pe de incheietura mainii tale. Ceasul se conecteaza la iPhone prin Bluetooth si este echipat cu senzori de miscare si de monitorizare a ritmului cardiac. Astfel, Apple Watch Nike+ va tine o evidenta exacta a activitatii tale zilnice si te va motiva prin diferite mesaje.

Ceasul are un design revolutionar si multiple fete care se pot selecta printr-o simpla atingere. De asemenea, si cureaua este interschimbabila, astfel incat vei putea opta pentru diferite modele si culori. Astfel vei putea personaliza ceasul in functie de ocazie, tinuta sau starea ta de spirit. Ceasul are o autonomie a bateriei de pana la 18 ore si se incarca cu ajutorul unui dock magnetic.

Caracteristicile sale cat si designul remarcabil il transforma intr-un gadget perfect pentru un stil de viata activ. Asadar, in afara faptului ca arata timpul, Apple Watch Nike+ intelege de fapt ce înseamna timpul pentru tine. Astfel te ajuta sa fii mai productiv si eficient.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.