Ceas smartwatch Garmin Vivoactive 3 Music, HR, GPS, Silicone Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Ceas smartwatch Garmin Vivoactive 3 Music, HR, GPS, Silicone Black de la GARMIN

Ceas smartwatch Garmin Vivoactive 3 Music, HR, GPS, Silicone Black
De la redarea sporturilor la redarea melodiilor preferate, vivoactive 3 Music este ceasul inteligent potrivit pentru viata dumneavoastra activa. Acesta ofera optiunea de stocare a muzicii pe dispozitiv, astfel incat va puteti lua piesele cu dumneavoastra pentru fiecare antrenament. Acest ceas sport inteligent are functie de masurare a pulsului la incheietura mainii si mai mult de 15 aplicatii pentru sport preincarcate, astfel ca puteti alege modul in care doriti sa ramaneti in forma. Functia integrata de GPS va permite sa inregistrati cu precizie activitatile exterioare.

Ceasul dumneavoastra, muzica dumneavoastra


Cu stocare de pana la 500 melodii, Vivoactive 3 Music imprima „ritm” misiunii dumneavoastra zilnice de a va depasi limitele. Utilizati software-ul nostru Garmin Express pentru a transfera cu usurinta muzica de pe computer si apoi sa adaugati melodiile preferate pentru ascultare facila prin intermediul castilor compatibile cu Bluetooth.
Platiti asa cum doriti

Functiile ceasului inteligent vvoactive 3 Music ,Garmin Pay, va permite sa platiti achizitiile cu ceasul dumneavoastra. Utilizati-l oriunde puteti apropia cardul pentru a plati. Astfel, va puteti lasa portofelul acasa fara sa ratati cafeaua de dupa alergare. Atingeti si gata


Personalizati-l

Vivoactive 3 Music este compatibil cu magazinul nostru Connect IQ, de unde puteti sa descarcati teme pentru ceas, widgeturi si aplicatii care transforma acest ceas inteligent in ceasul ideal. Tineti socoteala cand ajunge mijlocul dumneavostra de transport prin Uber, aprindeti lumina acasa cu aplicatia SmartThings si chiar utilizati aplicatia AccuWeather MinuteCast, pentru a afla cand va incepe ploaia.


Practicati mai multe sporturi

Cu peste 15 aplicatii de sport preincarcate, este usor de gasit un mod distractiv de a ramane activ. Mergeti pe terenul de golf, faceti o cursa cu bicicleta sau participati la o ora de yoga. Atunci cand va indreptati spre exterior, dispozitivul GPS integrat permite dispozitivului vivoactive 3 Music sa urmareasca detaliile activitatii pe care ati ales-o fara a fi necesara o conexiune la telefon. De la snowboarding la inot si cu cel putin douasprezece alte optiuni intre acestea, acest ceas este tovarasul perfect pentru joaca.


Se potriveste atat cu dvs., cat si cu tot ceea ce faceti

Nu ezitati sa luati cu dumneavoastra acest ceas in aer liber, pe toate tipurile de vreme. Nu numai ca este sigur in timpul inotului si sub dus, dar afisajul sau Garmin Chroma Display este usor de citit,  chiar si in lumina directa a soarelui si este amplasat sub sticla extrem de durabila.
Descarcarea si crearea antrenamentelor

Pastrati-va programul de lucru la zi. Alegeti dintre antrenamentele preincarcate sau creati-va propriile antrenamente personalizate pentru alergare, ciclism, cardio sau antrenamente de forta si descarcati-le in ceasul dumneavoastra.


Conditia fizica si monitorizarea nivelului de stres

Cu ajutorul tehnologiei Elevate pentru masurarea pulsului la incheietura mainii, vivoactive 3 Music va permite sa monitorizati aspectele cheie ale conditiei dumneavostra. fizice si nivelul de stres, pentru a indica modul in care corpul dumneavoastra raspunde in diferite imprejurari.



Conectat in permanenta

Viata nu are buton de pauza, asa ca ramaneti conectat cu ceasul dumneavoastra inteligent vivoactive 3 Music in timp ce transpirati jucandu-va sau in timp ce faceti exercitii. Odata asociat cu smartphone-ul compatibil, veti putea sa primiti si chiar sa raspundeti la mesaje text si sa vedeti actualizari ale retelelor de socializare, e-mailuri si multe altele direct la incheietura mainii.




Partajare si competitie

Sincronizarea activitatilor dumneavoastra cu Garmin Connect inseamna mai mult decat memorarea datelor. Garmin Connect este o comunitate online in dezvoltare, unde cei aflati in deplasare se pot conecta si pot concura prin participarea la competitii, se pot incuraja reciproc pentru a reusi si isi pot chiar partaja victoriile prin intermediul retelelor de socializare. Garmin Connect este gratuita si disponibila pe web sau pe pe smartphone-ul compatibil.


Alegeti din milioane de melodii


Nu va veti plictisi niciodata cu lista  dumneavoastra de melodi pentru antrenamente, atunci cand o puteti reinnoi in orice moment. vivoactive 3 Music este compatibil cu unele din serviciile de streaming preferate. Daca sunteti membru premium abonat la aceste servicii compatibile, puteti descarca orice piesa din imensa biblioteca pentru a o asculta offline de pe ceas. Aflati mai multe despre serviciile de streaming disponibile in prezent. Si reconectati-va cat mai curand pentru a vedea pe cine am mai adaugat in lista


Incercati aceste casti ingenioase


Cand plecati la drum si doriti sa ascultati melodiile preferate, asigurati-va ca aveti castile potrivite pentru acest lucru.Vivoactive 3 Music se asociaza fara efort cu o varietate larga de casti Bluetooth cu tehnologie wireless activata si va putem sugera unele optiuni interesante, inclusiv castile care se fixeaza ferm pe pozitie in timpul celor mai intense alergari si care au o durata mare de viata a bateriei.

 



CARACTERISTICI GENERALE

Tip Smartwatch
Sistem inchidere Catarama
Greutate 39 g

CARACTERISTICI GENERALE

Pentru Barbati
Stil Casual
Sistem de operare compatibil Android iOS
Brand compatibil Universal
Model compatibil Universal
Material curea/bratara Silicon
Culoare curea/bratara Black
Material carcasa Polimer
Culoare carcasa Black
Continut pachet 1 x Ceas smartwatch

SPECIFICATII TEHNICE

Display Digital
Tip display MIP
Dimensiune display 1.2 inch
Stil display Rotund
Conectivitate Bluetooth
Autonomie 168 h
Tip incarcare Magnetic

FUNCTII

Activitate monitorizata Pasi Distanta parcursa Somn Calorii arse Nivel stres
Rezistenta la apa 5 atm
Senzori Altimetru Accelerometru GPS Termometru GLONASS Giroscop Monitor cardiac optic Termomentru
Tehnologie Smart
 
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.