GARMIN Smartwatch Vivofit Jr 2, bratara reglabila, Silicon, Anna

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Smartwatch Vivofit Jr 2, bratara reglabila, Silicon, Anna de la GARMIN

Caracteristici:
  • Bratara potrivita pentru inot beneficiaza de un ecran color personalizabil si de o baterie cu o durata de viata de peste un an; nu necesita reincarcare si poate fi inlocuita de utilizator;
  • Parintii pot accesa instrumente de gestionare a sarcinilor sau de acordare a recompenselor din aplicatia cu control parental;
  • Motiveaza copiii sa atinga obiectivele active mai mici care deblocheaza aventuri, jocuri si pictograme cu Anna, Elsa si prietenii lor din Frozen 2;
  • Urmareste pasii, somnul si 60 de minute de activitate zilnica recomandata;
  • Alertele de reamintire si cronometrul de sarcini ii mentin pe copii concentrati pe sarcini cum ar fi temele pentru acasa, ora pentru antrenament si spalatul pe dinti.
 
Vívofit jr. 2 nu este doar un tracker de fitness pentru copii. Este o experienta interactiva in care activitatea deblocheaza aventuri. Vívofit jr. 2 permite copiilor sa descopere aventurile interesante Frozen 2 in aplicatia controlata de parinti prin atingerea celor 60 de minute de activitate zilnica.
 
Elegant si rezistent
Copilul dumneavoastra isi poate etala stilul Frozen 2 si poate folosi acest tracker rezistent oriunde, de la joaca la fotbal, la baie sau chiar in pat.
 
Catre necunoscut: o aventura Frozen 2
In fiecare zi, copiii au mai multe de explorat atunci cand isi ating obiectivele de 60 de minute de activitate zilnica. Cu ajutorul dumneavoastra, copilul va patina impreuna cu Anna si Elsa, va scapa din avalansa alaturi de Olaf si va calatori catre tinuturi inghetate si indepartate pentru a gasi sursa vocii misterioase. Cu cat copilul isi atinge obiectivele de activitate, cu atat va putea vedea mai mult din poveste.
 
Interactionati cu o lume magica
Atingerea obiectivelor zilnice ofera copiilor mai multe sanse de a concura contratimp in timpul jocului cu provocari prin atingere. Vor colecta pietre pretioase pe care le pot folosi pentru a dezvalui noi sectiuni din harta aventurii.
 
Asistentul parental personal
Aplicatia mobila nu a fost creata numai pentru divertismentul copiilor. Parintii pot sa vizualizeze datele despre activitati, responsabilitati, somn si multe altele dupa sincronizarea cu dispozitive compatibile. Invitati intreaga familie sa participe la o intrecere zilnica de pasi, alocati activitati si sarcini, specificati o valoare a recompensei in monede virtuale si aflati cate monede are fiecare copil. Aceste monede de aplicatie pot fi valorificate de catre cei mici pentru recompense. Totul se controleaza direct de pe dispozitivul dumneavoastra.
   
Recompense, mementouri si responsabilitati
Parintii atribuie sarcini si programeaza alerte din aplicatia de pe smartphone, iar bratarile copiilor le arata activitatile pe care le au de indeplinit. Acestea pot fi configurate sa se repete saptamanal sau chiar zilnic – perfect pentru copiii care au nevoie de mementouri.

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.