Bratara fitness Garmin vivosmart 5, curea alba din silicon, small/medium

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
691,10 lei
Pret 36 Rate Optimo: 25.33 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

010-02645-11

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Bratara fitness Garmin vivosmart 5, curea alba din silicon, small/medium de la GARMIN

Preia controlul sanatatii tale

Cand ai nevoie de un dispozitiv confortabil care sa te insoteasca oriunde, vívosmart® 5 devine trackerul de fitness potrivit, usor de utilizat, cu care iti poti monitoriza starea de sanatate si poti ramane activ de la rasarit pana la apus.

 

Design simplu, usor de utilizat

Cauti un tracker simplu si usor de citit? Este exact ceea ce cauti, cu un afisaj luminos, cu 66% mai mare decat vívosmart 4, pentru text de dimensiuni mai mari, plus ecran tactil si interfata cu butoane.

 

Creat pentru o viata cu stil

Curelele interschimbabile sunt usor de utilizat, iar inlocuirea acestora este simpla, convenabila si ideala pentru stilul tau unic.

 

Continua zile intregi

Obtine o imagine continua a starii tale de sanatate cu o autonomie de pana la 7 zile in modul ceas inteligent.

 

 

Puls masurat la incheietura mainii

Acest tracker iti monitorizeaza continuu  si te alerteaza daca acesta se mentine prea ridicat sau prea scazut cand te odihnesti. De asemenea, te ajuta sa estimezi intensitatea efortului depus in timpul activitatilor.

 

Monitorizarea energiei Body Battery

Consulta  pe parcursul zilei pentru a identifica cele mai bune ore pentru activitate si odihna.

 

Senzor Pulse OX

Utilizeaza  pentru a verifica saturatia de oxigen din sange in orice moment din zi, sau pentru o parte din noapte, in timpul somnului, pentru a arata cat de bine absoarbe corpul tau oxigen.

 

 

Scor de somn si monitorizare avansata a somnului

Obtine un scor pentru calitatea somnului tau si informatii relevante despre modul in care iti poti imbunatati somnul prin  Monitorizeaza chiar si diferitele etape ale somnului, precum si pulsul, nivelul de stres, Pulse Ox si respiratia.

 

Monitorizarea stresului

Afla daca ai o zi calma, echilibrata sau  Mementourile de relaxare te vor solicita chiar sa efectezi o scurta activitate de respiratie atunci cand te simti stresat.

 

Respiratie constienta

Cand doresti sa te relaxezi sau sa te concentrezi, poti incepe o activitate de respiratie, iar acest ceas iti va monitoriza stresul si respiratia pentru a te ajuta sa intelegi mai bine cum respiri.

 

 

Monitorizarea nivelului de hidratare

Inregistreaza-ti  pentru a nu uita sa te mentii hidratat. Poti chiar sa ai un obiectiv automat pentru hidratare care se ajusteaza in functie de cantitatea de transpiratie pe care o pierzi in timpul activitatilor.

 

Monitorizarea respiratiei

Vizualizeaza modul in care respiri pe parcursul zilei, in timpul somnului si in timpul  si exercitiilor de yoga.

 

Monitorizare menstruala

Utilizeaza  pentru a-ti monitoriza  sau inregistreaza simptomele, descarca exercitii si sfaturi educationale privind nutritia si multe altele. Poti vedea si chiar inregistra detalii la incheietura mainii.

 

Varsta de fitness

Aceasta functie foloseste varsta cronologica, activitatile tale de intensitate ridicata saptamanale, pulsul in repaus si indicele de masa corporala sau procentajul de grasime corporala pentru a estima daca varsta corpului tau este mai mare sau mica decat varsta ta. Poti obtine, de asemenea, sfaturi pentru a reduce varsta de fitness.

 

 

Monitorizarea conditiei fizice

Cand esti in miscare, vívosmart® 5 monitorizeaza pasii, minutele de activitate intensa, caloriile arse si multe altele. Obtine toate statisticile de care ai nevoie direct la incheietura mainii.

 

Aplicatii de sport integrate

Imbunatateste-ti rutina de exercitii fizice cu profilurile de activitate pentru mers pe jos, alergare, yoga, Pilates, cardio, exercitii de respirat, antrenament de forta si multe altele.

 

GPS conectat

Conecteaza-te la GPS-ul smartphone-ului tau compatibil pentru a beneficia de o monitorizare precisa in timpul plimbarilor, al curselor cu bicicleta si al alergarilor in aer liber.

 

 

Notificari inteligente

Primeste e-mail-uri, mesaje text si alerte direct pe ceasul tau atunci cand este asociat cu un smartphone. Poti inclusiv raspunde la mesajele text, daca ai un smartphone Android™.

 

Functii de monitorizare si siguranta

Atunci cand este conectat la smartphone-ul tau, functia de detectie a incidentelor (in timpul anumitor activitati in aer liber) si de asistenta trimite mesaje si informatii despre locatie in timp real contactelor de urgenta.

 

Sincronizare cu Garmin Connect

Consulta toate informatiile despre sanatate si fitness intr-un singur loc. Aplicatia Garmin Connect este o comunitate online in dezvoltare, unde cei aflati in deplasare se pot conecta, pot concura si pot partaja.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Fitness
Sistem inchidere Catarama
Lungime bratara 217 mm
Greutate 24.5 g

CARACTERISTICI GENERALE

Pentru Unisex
Stil Sport
Sistem de operare compatibil Universal
Material curea/bratara Silicon
Culoare curea/bratara Alb
Material carcasa Policarbonat
Culoare carcasa Negru
Continut pachet 1 x Bratara fitness

SPECIFICATII TEHNICE

Display Digital
Tip display OLED
Dimensiune display 18.5 mm 10.5 mm
Stil display Dreptunghi
Conectivitate

ANT+

Bluetooth

Smart

Autonomie 168 h
Tip incarcare Magnetic

FUNCTII

Activitate monitorizata

Pasi

Calitatea somnului

Ritm cardiac

Respiratia

Bataile inimii

Monitorizare

Ritm Cardiac +

GPS

Apeluri

Hidratare

Notificari

Monitorizeaza oxigenul din sange

Monitorizare nivel stres

Senzori

Accelerometer

Lumina ambientala

Pulse OX

Monitor cardiac

Tehnologie Smart
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.