Ceas smartwatch Garmin Venu Sq 2, Music Edition, French Gray/Cream Gold

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Ceas smartwatch Garmin Venu Sq 2, Music Edition, French Gray/Cream Gold de la GARMIN

Te ajuta sa realizezi mai multe in pauzele pentru incarcare.

AUTONOMIE A BATERIEI DE PANA LA 11 ZILE

 

 

Te ajuta sa obtii o imagine completa a starii tale de sanatate.

 

Te ajuta sa descoperi un nou mod de a te mentine activ.

PESTE 25 DE APLICATII DE SPORT INTEGRATE

 

 

OPTIUNI DE ANTRENAMENTE GRATUITE

PLANURI DE ANTRENAMENT PENTRU ALERGARE CU GARMIN COACH

Te ajuta sa ramai conectat.

SE ASOCIAZA CU SMARTPHONE-URI ATAT APPLE®, CAT SI ANDROID™

 

INCARCA MAI RAR

Cu o durata de viata a bateriei de pana la 11 zile in modul ceas inteligent si pana la 26 de ore in modul GPS, nu va trebui sa-ti dai jos ceasul in fiecare seara pentru a-l incarca – ceea ce inseamna ca-ti poti monitoriza non-stop starea de bine.

 

HEI, CE CEAS FRUMOS!

Ceasul inteligent Venu Sq 2 are un design elegant, potrivit pentru fiecare tinuta si fiecare moment al zilei – in plus, il poti personaliza cu „”. Cu afisajul AMOLED luminos si modul optional activ permanent, poti vedea totul dintr-o privire rapida.

 

FACUT PENTRU MISCARE

De la lentila durabila Corning® Gorilla® Glass 3 la rama usoara din aluminiu si bratara confortabila din silicon, acest ceas inteligent a fost conceput pentru a tine pasul cu stilul tau de viata.

 

 

PULS MASURAT LA INCHEIETURA MAINII

Ceasul iti masoara pulsul de mai multe ori pe secunda si te alerteaza daca acesta se mentine la valori prea ridicate sau prea scazute in timp ce te odihnesti. De asemenea, te ajuta sa estimezi intensitatea efortului depus in timpul activitatilor, chiar si cand inoti.

   

MONITORIZAREA REZERVEI DE ENERGIE BODY BATTERY™

Vezi nivelurile de energie ale corpului tau pe tot parcursul zilei, astfel incat sa stii cand ai energie si esti gata sa faci miscare si cand esti epuizat si ai nevoie sa te refaci cu un somn odihnitor.

   

MONITORIZAREA SOMNULUI SI SCORUL SOMNULUI

Intelege mecanismul de refacere a corpului tau cu functia noastra de monitorizare imbunatatita a somnului. Dupa ce te trezesti, vei primi scorul somnului, precum si detalierea stadiilor somnului, date despre Pulse Ox si respiratie, plus informatii detaliate pentru imbunatatirea calitatii somnului.

   

MONITORIZAREA STRESULUI

Afla daca ai o zi calma, echilibrata sau stresanta cu monitorizarea continua. Mementourile de relaxare te vor invita chiar sa faci un exercitiu scurt de respiratie cand ceasul detecteaza ca esti stresat.

   

FUNCTIA HEALTH SNAPSHOT™

Inregistreaza o sesiune de 2 minute pentru a vizualiza statistici cheie, inclusiv pulsul,  Pulse Ox, respiratia si nivelul de stres. Apoi genereaza un raport cu aceste statistici pentru a-l partaja prin aplicatia Garmin Connect™ de pe smarthphone-ul compatibil.

   

MONITORIZARE MENSTRUALA

Utilizeaza aplicatia pentru dispozitive inteligente Garmin Connect pentru a-ti monitoriza ciclul menstrual sau sarcina. Inregistreaza simptomele, descarca exercitii si sfaturi de nutritie si multe altele. Poti chiar sa vezi si sa inregistrezi detalii la incheietura mainii cu aplicatia de monitorizare a sanatatii femeilor.

   

SENZORUL PULSE OX

Senzorul Pulse Ox masoara saturatia oxigenului din sange in timpul zilei si in timp ce dormi pentru a arata cat de bine absoarbe corpul tau oxigenul.

   

VARSTA DE FITNESS

Aceasta functie foloseste varsta cronologica, activitatile tale de intensitate ridicata saptamanale, pulsul in repaus si indicele de masa corporala sau procentajul de grasime corporala3 pentru a estima daca varsta corpului tau este mai mare sau mica decat varsta ta. Poti obtine, de asemenea, sfaturi pentru a reduce varsta de fitness.

   

RESPIRATIE CONSTIENTA

Cand doresti sa te relaxezi sau sa te concentrezi, poti incepe o activitate de respiratie, iar acest ceas iti va monitoriza stresul si respiratia pentru a te ajuta sa intelegi mai bine cum respiri.

   

MONITORIZAREA NIVELULUI DE HIDRATARE

Inregistreaza-ti consumul zilnic de lichide pentru a nu uita sa te mentii hidratat. Poti chiar sa ai un obiectiv automat pentru hidratare care se ajusteaza in functie de cantitatea de transpiratie pe care o pierzi in timpul activitatilor.

   

MONITORIZAREA RESPIRATIEI

Vizualizeaza modul in care respiri pe parcursul zilei, in timpul somnului si in timpul exercitiilor de respiratie si exercitiilor de yoga.

   

APLICATII DE SPORT INTEGRATE

Monitorizeaza toate modurile in care faci miscare cu peste 25 de aplicatii pentru sport preincarcate pentru GPS si interior, inclusiv mers pe jos, alergare, ciclism, inot in bazin, golf, HIIT, tenis si multe altele.

   

ANTRENAMENTE PREINCARCATE

Lasa planificarea in grija ceasului. Cu antrenamente preincarcate de forta, cardio, yoga, HIIT si Pilates, nu trebuie decat sa faci miscare. Foloseste aplicatia Garmin Connect pentru a descarca gratuit mai multe antrenamente.

   

CREEAZA EXERCITII

Alege din peste 1.600 de exercitii pentru a-ti crea propriile antrenamente in aplicatia Garmin Connect de pe smartphone-ul compatibil. Apoi descarca-le pe ceas.

   

ANTRENAMENTE HIIT

Foloseste acest profil nou de activitate cu diferite cronometre pentru a monitoriza antrenamentele HIIT, inclusiv AMRAP, EMOM, Tabata si antrenamentele personalizate. Seteaza numarul de runde, intervalele de antrenament/repaus si multe altele.

   

ANTRENOR GARMIN

Obtine gratuit un antrenor de alergare personal la incheietura mainii, care te va ajuta sa te antrenezi pentru urmatoarele competitii de 5 km, 10 km sau semimaraton.

   

MONITORIZAREA CONDITIEI FIZICE

Cand faci miscare, Venu Sq 2 iti monitorizeaza pasii, minutele de activitate, caloriile arse si multe altele. Poti chiar sa sincronizezi aceste date pe mai multe ceasuri inteligente Garmin utilizand aplicatia Garmin Connect.

   

MINUTE DE INTENSITATE

Monitorizeaza-ti minutele de activitate moderata si intensa si vezi in ce moment al zilei si in timpul carei activitati le-ai efectuat. Poti chiar sa le adaugi ca un camp de date pe ceas pentru a le vedea in timpul activitatilor cronometrate.

   

NOTIFICARI INTELIGENTE

Primeste e-mailuri, mesaje text si alerte direct pe ceas atunci cand este asociat cu smartphone-ul Apple sau Android compatibil. Poti inclusiv raspunde la mesajele text, daca ai un telefon Android.

   

MUZICA

Descarca melodii si liste de redare din conturile de Spotify, Deezer sau Amazon Music (este necesar un abonament). Foloseste casti wireless pentru auditie fara a avea nevoie de telefon.

   

FUNCTII DE SIGURANTA SI MONITORIZARE

In caz ca ai nevoie de ajutor, poti trimite usor un mesaj cu locatia ta in timp real persoanelor de contact preselectate atunci cand ceasul si smartphone-ul tau compatibil sunt asociate.

   

PLATI FARA CONTACT GARMIN PAY™

Evita cozile de la casa si selecteaza sistemele de tranzit cu solutia de plata fara contact Garmin Pay prin furnizorii participanti.

   

MAGAZINUL CONNECT IQ™

Descarca pe ceas aplicatiile si fetele de ceas selectate, plus multe altele, din magazinul Connect IQ sau gaseste mai multe optiuni in aplicatia pentru smartphone. Este usor si totodata gratuit.

   

MODUL DE ECONOMISIRE A BATERIEI

Prelungeste si mai mult durata de viata a bateriei ceasului tau inteligent prin activarea sau dezactivarea acestei setari.

   

REZISTENT LA APA

Daca petreci o zi in apa, pe apa sau te relaxezi pe mal, nu trebuie sa-ti dai jos ceasul.

   

APLICATIA GARMIN CONNECT

Consulta informatiile despre sanatate si fitness, ia legatura cu prietenii si concureaza cu ei, participa la provocari pentru a castiga ecusoane si multe altele, toate intr-o singura aplicatie gratuita si fara abonament.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Smartwatch
Sistem inchidere Curea
Dimensiune carcasa (mm): 40,6 x 37,0 x 11,1
Greutate 38 g

CARACTERISTICI GENERALE

Pentru Unisex
Stil Casual
Sistem de operare compatibil Android iOS
Brand compatibil Universal
Model compatibil Universal
Material curea/bratara Silicon
Culoare curea/bratara French Grey
Material carcasa

Aluminiu

Polimer ranforsat cu fibre

Culoare carcasa Cream Gold
Continut pachet:

1 x Smartwatch

1 x Cablu Incarcare

SPECIFICATII TEHNICE

Display Digital
Tip display AMOLED
Dimensiune display 1.41 inch
Stil display Patrat
Conectivitate

Bluetooth

Wi-Fi

ANT+

Autonomie 264 h 288 h
Tip incarcare Magnetic

FUNCTII

Activitate monitorizata

Distanta parcursa

Puls

Somn

Calorii arse

Hidratare

Monitorizare nivel stres

Monitorizarea sanatatii femeilor

Puls zilnic de repaus

Alerte de puls anormal

Frecventa respiratorie (24x7)

Varsta de fitness

Body Battery energy monitor

Saturatia Oxigenului In Sange

Health Snapshot

Functii

Alarma 2 functii: premergator si antepremergator

Calendar Garmin Pay

Localizare telefon

Comenzi pentru muzica

Cautare ceas LiveTrack

Notificari inteligente

Stocare muzica Connect IQ

Raspuns prin mesaj text/respingere ape telefonic prin mesaj text (doar android)

Asistenta Antrenamente sport

Functii Golf

Functii de alergare

Rezistenta la apa 5 atm
Senzori

Accelerometru

GPS

Lumina ambientala

GLONASS

Busola electronica

Galileo

Monitor cardiac

Pulse ox acclimation

Tehnologie Smart
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.