Smart Watch Garmin Vivoactive + Monitor pentru masurarea ritmului cardiac negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Smart Watch Garmin Vivoactive + Monitor pentru masurarea ritmului cardiac negru de la GARMIN

 
Garmin Vivoactive - Ceas activity tracker cu GPS pentru un stil de viata activ.
 
 
 
Activitatile incorporate si notificarile inteligente va ajuta sa pastrati un echilibru sanatos intre munca si viata personala.
 
 
Aplicatii sportive
 
Aplicatiile incorporate pentru sport vor urmari progresul chiar si atunci cand sunteti departe de telefon. Pur si simplu treceti pe ecran la meniul de optiuni pentru a alege unul din sporturile preferate.
Vizualizati statistici chiar si in timpul antrenamentelor in aer liber. Ecranul color, de inalta rezolutie cu touchscreen ramane vizibil in lumina directa a soarelui.
 
 
Notificari inteligente
 
Ramaneti conectat cu tehnologia SmartWatch. Vívoactive vibreaza usor pentru a va avertiza la apelurile primite, texte, e-mail si memento-uri calendaristice de la dispozitive compatibile Bluetooth®. Pur si simplu atingeti si glisati pe ecran pentru a citi mai mult sau eliberati ecranul de continut prin apasarea unui buton.
 
 
Aplicatii personalizate
 
Personalizati vívoactive cu descarcari gratuite de la Connect IQ pe Garmin Connect ™. Adaugati campuri de date pentru stimularea functionalitatii cu aplicatii suplimentare si personalizati ecranul cu o varietate de modele.
 
 
De la locul de munca la antrenament
 
Usor si ultra-subtire, vívoactive este perfect, indiferent daca va aflati la birou, pe terenul de golf sau la alergare. Bateria reincarcabila dureaza pana la 3 saptamani in modul ceas sau pana la 10 ore folosind GPS3, pastrand ceasul pe incheietura mainii si nu la incarcat.
 
 
Garmin Connect
 
La Garmin Connect, puteti urmari progresul sau sa castigati insigne virtuale pentru motivatie suplimentara. Puteti sa va alaturati, de asemenea, provocarilor on-line si sa concurati cu prietenii si familia.(Garmin Connect este disponibil pe computer sau dispozitive mobile compatibile).
 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.