Ceas smartwatch Huawei Watch GT 3 PRO, Leather Strap, Gray

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.654,13 lei
Pret 36 Rate Optimo: 60.63 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

55028467

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Ceas smartwatch Huawei Watch GT 3 PRO, Leather Strap, Gray de la Huawei

Fii fermecător

Corpul din titan al ceasului are un design sport - business casual, cu linii bine conturate care oferă senzații noi și se potrivesc stilului tău

Corp desăvârșit din titan cu margini și muchii precise, perfecte din fiecare unghi. Cadran de ceas din safir, durabil și rezistent la zgârieturi atât în viața de zi cu zi, cât și în situații neprevăzute.

   

Coroana rotativă din titan strălucește la fiecare mișcare a încheieturii mâinii.

 

 

   
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Sequence Frame 3

Capac spate din ceramică nanocristalină, fin și confortabil pentru pielea ta.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Dials

Curea gri din piele

   
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Dials

Curea din titan

   
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Dials

Curea neagra de fluoroelastomer

 

Monitorizează-ți sănătatea

HUAWEI WATCH GT 3 Pro duce monitorizarea stării de sănătate la un nou nivel și acceptă o gamă largă de funcții inteligente ce includ monitorizarea ritmului cardiac, SpO2, monitorizarea somnului și stresului, astfel încât să rămâi proactiv și informat cu privire la sănătatea ta.

 

 alt=

Monitorizare inteligentă a ritmuluicardiac cu alerte în timp real

Tehnologia de monitorizare a frecventei cardiace HUAWEI TruSeen TM 5.0+ implementează opt senzori fotoelectrici într-o formațiune inelara, pentru a capta semnale îmbunatațite. Noul algoritm filtrează interferențele, pentru o monitorizare minuțioasă a ritmului cardiac. iti poți monitoriza ritmul cardiac non-stop, cu alerte în timp real ori de câte ori acesta se abate de la valorile normale.

   
 alt=

Cu măsurătorile SpO2 realizate cu tehnologia de monitorizare a frecvenței cardiace HUAWEI TruSeen™ 5.0+5, poți avea încredere că HUAWEI WATCH GT 3 Pro are mereu grijă de tine!

 

Un tovarăș ce are grijă mereu de sănătatea ta

 

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Sleeping Management

Algoritmul de monitorizare a somnului HUAWEI TruSleep™ 2.0 identifică etapele cheie ale somnului, oferind scoruri privind calitatea somnului și sfaturi personalizate despre cum să te odihnești cel mai bine.

Monitorizarea stresului urmărește și gestionează orice încercări și probleme de peste zi, oferind exerciții de respirație care să îți liniștească mintea.

   
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Daily Goals

Sarcinile de îndeplinit pentru o viață sănătoasă se pot transforma într-un proces satisfăcător cu obiective atinse în materie de somn, consum de apă, antrenamente și multe altele!

 

Explorează noi minuni subacvatice

 

HUAWEI WATCH GT 3 Pro respectă nivelul de protecție IP68 și de impermeabilitate 5 ATM și a rezistat la un număr uimitor de 200 de cicluri de presiune a apei, astfel încât acceptă scufundări libere până la o adâncime de 30 de metri și este însoțitorul perfect pentru toate aventurile tale subacvatice.

 Scufundări în ape sigure
 

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Diving Data

Ceasul afișează datele de scufundări în timp real incluzând viteza, adâncimea și durata scufundărilor.

   
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Diving Warning

Dispune de setări de siguranță cum ar fi memento-urile automate atunci când te scufunzi prea adânc sau pentru prea mult timp.

 

Pregătește-te să faci saltul

 

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Diving Traning

Ceasul poate înregistra date cum ar fi durata și adâncimea scufundării, iar progresul tău va fi urmărit și vizibil. Modul de antrenament pentru apnee îți înregistrează frecvența cardiacă, durata ținerii respirației și ora de începere a contracției diafragmei pentru a te ajuta să crești durata ținerii respirației, astfel încât să fii mai bine pregătit pentru aventuri subacvatice avansate.

 

 

Peste 100 de moduri de antrenament

Cu peste 100 de antrenamente din care să alegi — alergare, ciclism, alpinism, înot în interior, schi și nu numai — poți porni pe drumuri bătătorite sau pe un nou traseu, doar cu o atingere pe ecran! Valorile de alergare ce includ indicele abilității de alergare, presiunea și sarcina de antrenament, precum și sfaturile te ajută să maximizezi performanța fără a-ți suprasolicita corpul, iar traseele de alergare partajabile îți aduc calitățile în văzul tuturor!

 

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Golf Traning Mode

 

Fii regele swingului

Ceasul înregistrează date profesionale cum ar fi viteza de swing, tempo-ul, timpul de backswing și downswing, iar modul Driving range urmărește swing-ul până la ultimul detaliu, cu demonstrații și sfaturi utile pentru un meci de golf la un alt nivel!

Mai multe funcții distractive

Autonomia mare a bateriei și încărcarea rapidă îți vor pune ceasul la dispoziție oricând ai nevoie. Ceasul are o viteză de încărcare cu 30% mai mare și îți permite să îl încarci 25% în doar 10 minute sau 100% în doar 85 de minute, și să-l porți timp de 14 zile înainte de o nouă încărcare!

 

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium App Market

Cu o mulțime de aplicații terțe disponibile pentru descărcare din Watch AppGallery, poți accesa tot ce ai nevoie cu o simplă mișcare a încheieturii mâinii.

Răspunzi la apelurile Bluetooth direct pe ceas. Răspunzi și respingi apelurile primite, trimiți răspunsuri rapide personalizate și vizualizezi jurnale de apeluri, pentru a rămâne conectat chiar și atunci când nu ai telefonul la îndemână.

Asculți din mers. Ceasul poate sincroniza playlist-urile din telefon și poate reda singur melodiile tale preferate în timpul antrenamentelor. Îți pui o pereche de căști Bluetooth și pornești la drum, cu libertate de mișcare deplină.

Ceasul se asociază perfect cu dispozitive inteligente. HUAWEI WATCH GT 3 Pro va funcționa mână în mână cu dispozitive Huawei, telefoane iOS și Android, de la încheietura mâinii tale.

Conectează-te cu telefonul

Aplicația HUAWEI Health este compatibilă atât cu dispozitivele Android, cât și cu iOS.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Smartwatch
Sistem inchidere Catarama
Dimensiune carcasa (mm) 46.6 mm
Grosime carcasa 11 mm
Latime curea/bratara (mm) 22
Lungime bratara 140 - 210 mm
Greutate 54 g

CARACTERISTICI GENERALE

Pentru Barbati Femei
Stil Casual
Sistem de operare compatibil Android si IOS
Sistem de operare HarmonyOS
Brand compatibil Universal
Model compatibil Universal
Material curea/bratara Piele naturala
Culoare curea/bratara Gri
Material carcasa

Ceramica

Polimer

Compozit

Culoare carcasa

Argintiu

Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Display Digital
Tip display AMOLED
Dimensiune display 1.43 inch
Stil display Rotund
Conectivitate

Bluetooth

GPS

Capacitate memorie RAM 4 GB
Format audio MP3
Tip baterie Litiu-Polimer
Capacitate baterie 530 mAh
Autonomie 336 h
Tip incarcare Wireless

FUNCTII

Activitate monitorizata

Pasi

Distanta parcursa

Cronometru

Calendar

Ritm cardiac

Cicluri somn

Respiratia

Monitorizare ciclu femei

Functii

Incarcare

Wireless

Rezistenta la apa

GNSS

Rezistenta la apa 5 atm
Senzori

Busola PPG (Heart rate monitor)

Barometru

ECG TruSeen 5.0+

Temperatura corporala

Tehnologie Smart
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.