Ceas smartwatch Huawei Watch Fit 2, Silicone Strap, Midnight Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
775,05 lei
Pret 36 Rate Optimo: 28.41 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

55028894

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Ceas smartwatch Huawei Watch Fit 2, Silicone Strap, Midnight Black de la Huawei

huawei watch fit 2 smart watch
huawei watch fit 2 match styles

 

6 lucruri pe care sa le iubesti

 

 

Lasa-ti simturile sa exploreze

Cu afisajul AMOLED de 1,74 inci, incadrat perfect de rame ultra-inguste, HUAWEI WATCH FIT 2 iti ofera exact ceea ce ai nevoie doar cu o ridicare a incheieturii mainii. De la antrenamente la apeluri primite, totul este aranjat pentru tine intr-un mod firesc.

 

Raport ecran-corp de

72,2%

Suprafata de afisare cu mai mare

18,6%

 

 

Spune o poveste in stilul tau

HUAWEI WATCH FIT 2 vine cu modele creative AOD pentru toate fetele sale de ceas, iar optiunile nelimitate din Watch Face Store te ajuta sa creezi stiluri care vorbesc despre tine. Un cadran agil reuneste o multime de functii de zi cu zi, astfel incat viziunea ta personalizata sa fie intr-un pachet convenabil.

 

Alege bratara favorita

Editia Active ofera o purtare confortabila,in timp ce pielea fashionable a Editiei Classic impresioneaza prin texturile sale cu granulatie fina. Si sa nu uitam de versiunea metalica minimalista Elegant Edition, care ofera o alura unica ce straluceste la propriu. Cu sapte culori uimitoare si trei materiale din care sa alegi, rasfata-ti incheietura mainii cu accesoriul pe care il merita!

 

 

Bratara preferata printr-o apasare

HUAWEI WATCH FIT 2 vine cu un design inovator „Link”, care se apasa pentru a se elibera, ceea ce inseamna ca schimbarea curelelor este super simpla. Ai nevoie de o alta culoare? Doar apasa, schimba si esti gata de plecare!

   
huawei watch fit 2 customized watch face

Trasfera imagini printr-o simpla atingere

Imaginea preferata de pe telefon poate deveni cadranul ceasului, transferand-o doar cu o atingere. Bucura-te de imagini intregi pe ecranul patrat inovator. Apoi continua sa repeti aceeati miscare pentru a incadra si mai multe momente placute din viata ta pe ecran.

   
huawei watch fit 2 10-day battery life

O baterie
de durata

O incarcare completa a ceasului permite pana la 10 zile de utilizare obisnuita sau 7 zile de utilizare intensiva, ceea ce inseamna ca iti poti consulta smartwatch-ul poti fara limite si poti trai viata la maximum, fara sa pierzi monitorizarea somnului Poti beneficia chiar si de o zi intreaga de utilizare cu o incarcare de numai 5 minute.

   
huawei watch fit 2 10-day battery life

10 zile

Durata de viata a bateriei de pentru utilizare tipica

7 zile

Durata de viata a bateriei de pentru utilizare intensa

 

Ramai mobil, ramai conectat

HUAWEI WATCH FIT 2 nu este doar un ceas; este centrul tau de comunicatii, cu suport pentru apeluri Bluetooth, raspunsuri rapide la mesaje si import contacte! Oriunde ai merge, poti fi linistit stiind ca apelurile tale ajung la incheietura mainii si poti sa le raspunzi sau sa le respingi.

 

Gliseaza dreapta
pentru o experienta fara cusur

 

Glisand spre dreapta mergi la ecranul HUAWEI Assistant∙TODAY, care arata vremea sau redarea muzicii. Puteti chiar sa folosesti acest gest pentru a activa Asistentul vocal, pentru un acces fara efort la servicii

 

 

Notificari la indemana,
ca tu sa nu ratezi nimic important

 

HUAWEI WATCH FIT 2 este asistentul de zi cu zi la care ai visat, tinandu-te conectat cu notificari in timp real, in timp ce sincronizeaza chiar si mesajele si e-mailurile de pe telefonul tau.

 

 Mereu la dispozitia ta

 

Dorinta ta este comanda sa — exprima ceea ce ai nevoie, iar ceasul tau se va ocupa de restul, de la setarea unei alarme, la verificarea vremii sau la realizarea unei fotografii! Gliseaza spre dreapta pe ecranul Asistent HUAWEI∙TODAY si apasa butonul Asistent vocal sau apasa butonul de pornire timp de 1 secunda pentru a activa Asistentul vocal si poti sa faci totul prin comanda vocala.

 

Asculta fara limite

 

HUAWEI WATCH FIT 2 accepta redarea independenta a muzicii din playlist-ul pe care il poti seta in aplicatia pentru telefon si pe care il poti potrivi cu anumite antrenamente – pentru a intra in ritm, chiar si atunci cand telefonul nu este la indemana!

   
huawei watch fit 2 exercise motivation

Te face sa te misti

Cu animatii de fitness exclusive si exercitii de incalzire ghidate vocal pentru 7 antrenamente obisnuite, inclusiv alergare, ciclism si inot, poti profita la maximum de fiecare antrenament.

   
huawei watch fit 2 warm ups animation

Incalzire inainte
de alergare

Incalzeste-te inainte de a porni, urmand ghidurile animate de pe ceas, pentru a intra in starea de spirit potrivita.

   
huawei watch fit 2 real time running data

Date in
timp real

 

Ceasul monitorizeaza ritmul cardiac si afiseaza zona de ritm cardiac, oferind in acelasi timp alerte audio in timp real. Datele de alergare (distanta, ritm, ritm cardiac in timp real si multe altele) sunt citite cu voce tare la fiecare kilometru, iar un insotitor inteligent este la indemana pe toata durata sesiunii, pentru a va tine informat in timp ce alergati.”

   
huawei watch fit stretch animation

Stretchig dupa alergare

 

Urareste ghidurile animate dupa alergari pentru a te intinde si pentru a relaxa muschii, pentru a maximiza performanta, evitand in acelasi timp efortul inutil asupra corpului.

   

Asezat prea mult timp?
Ridica-te in picioare!

 

HUAWEI WATCH FIT 2 poate monitoriza activitatea pe anumite perioade de timp si iti poate oferi animatii sonore care te vor ajuta sa te relaxezi daca ai stat prea mult timp asezat.

   

Cel mai bun prieten
al alergatorilor

 

Ceasul este, de asemenea, antrenorul tau personal pozitionat pe incheietura mainii, sincronizand planurile de antrenament personalizate care se bazeaza pe datele tale de alergare in aplicatia Huawei Health. Valorile inteligente, cum ar fi indicele de forta de alergare si sarcina de antrenament, iau in considerare distanta, ritmul cardiac si ritmul pentru a va oferi o perspectiva remarcabila si pentru a va duce intr-un pas de alergare de neoprit.

   

Aventureaza-te fara griji, ramanand in siguranta

 

Cu suportul sau pentru sistemele de satelit GPS, Beidou, GLONASS, Galileo si QZSS si performante mai puternice anti-interferente, ceasul va urmari antrenamentele in aer liber pana la un T, astfel incat sa va puteti explora imprejurimile fara teama de a va pierde. Functia nou-nouta de import si export de rute genereaza rute pentru antrenamentele tale, care pot fi partajate cu prietenii prin simpla apasare a unui buton.

   

Exploreaza activitati noi,
cu 97 de moduri de antrenament

97 de moduri de antrenament iti ofera toate instrumentele de care ai nevoie pentru a ramane activ si angajat, cu monitorizarea fidela a tuturor alergarilor, plimbarilor si excursiilor.

   
 alt=

Un monitor de
sanatate universal

HUAWEI WATCH FIT 2 ofera functii inteligente la nivel inalt pentru a-ti gestiona sanatatea, inclusiv SpO2, ritmul cardiac, somnul si urmarirea stresului.

   

Este mai usor sa
traiesti sanatos

Acesta te va ajuta sa cea mai buna varianta, cu ora de culcare, trezire, hidratare si activitate atenta si mementouri personalizate pentru sarcini zilnice, care pot fi setate in aplicatia Huawei Health. Vei descoperi ca fiecare zi cu HUAWEI WATCH FIT 2 este o noua sansa de a va reface corpul, mintea si sufletul.

   

Monitorizare precisa
a ritmului cardiac

HUAWEI WATCH FIT 2 monitorizeaza continuu ritmul cardiac, indiferent daca esti asezat, intins sau in miscare. Ceasul va trimite alerte proactive de indata ce detecteaza ca ritmul cardiac in repaus este prea mare sau prea scazut , prioritizand sanatatea inimiisi oferindu-va o liniste sufleteasca de neegalat.

   

Monitorizare SpO2 pe tot parcursul zilei

SpO2 este un indicator cheie care ofera o perspectiva asupra sanatatii respiratorii, metabolice si circulatorii. Ceasul are un monitor SpO2 de inalta precizie care ruleaza fara probleme la orice ora si trimite mementouri in timp real ori de cate ori nivelul SpO2 scade prea mult - pentru a ajuta la eliminarea durerilor de cap si a va limpezi mintea atunci cand este suprasolicitat.

   

Un tracker sincronizat
doar cu tine

Ceasul este echipat cu functia Calendar Cycle bazata pe date, care faciliteaza gestionarea ciclului menstrual si intelege mai bine nevoile corpului. Cand menstruatia se apropie, va trimite mementouri inteligente in avans, astfel incat sa nu fiti niciodata surprinsa.

   

Dormi bine,
te acopera

Algoritmul HUAWEI TruSleepTM 2.0 al ceasului continua sa functioneze, zi si noapte, mult timp dupa ce ai lovit fanul. HUAWEI TruSleepTM poate identifica sase probleme comune de somn si poate oferi peste 200 de sfaturi bazate pe date despre cum sa va imbunatatiti somnul! Deci, fie ca este vorba de un pui de somn de 20 de minute sau de 8 ore de somn, poti fi sigur stiind ca odihna ta castigata cu greu este luata in considerare.

   

Mai usor ca niciodata
sa te relaxezi

Algoritmul HUAWEI TruRelaxTM urmareste nivelul de stres pe tot parcursul zilei si ofera exercitii de respiratie calmante pentru a te ajuta sa te relaxezi ori de cate ori stresul poate deveni complesitor.

   

 

Conecteaza-te cu telefonul

 

Aplicatia HUAWEI Health este compatibila atat cu dispozitivele cu Android cat si cu cele cu iOS.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Smartwatch
Sistem inchidere Curea
Dimensiune carcasa (mm) 46 x 33.5
Grosime carcasa 10.8 mm

CARACTERISTICI GENERALE

Pentru Unisex
Stil Casual
Sistem de operare compatibil Android iOS
Brand compatibil Universal
Model compatibil Universal
Material curea/bratara Silicon
Culoare curea/bratara Midnight Black
Culoare carcasa Negru
Continut pachet

1 x Smartwatch

1 x Suport de incarcare

SPECIFICATII TEHNICE

Display Digital
Tip display AMOLED
Dimensiune display 1.74 inch
Stil display Dreptunghi
Conectivitate Bluetooth
Capacitate baterie 292 mAh
Tip incarcare Magnetic

FUNCTII

Activitate monitorizata

Pasi

Distanta parcursa

Puls

Somn

Calorii arse

Nivel oxigen sange

Sport

Functii

Notificari mesaje

Notificari apeluri

Notificare baterie slaba

TruSleep

Rezistenta la apa 5 atm
Senzori

Accelerometru

Giroscop

Geomagnetic

Optic de ritm cardiac

Tehnologie Smart
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.