Smartwatch Huawei TalkBand B2 black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Smartwatch Huawei TalkBand B2 black de la Huawei

Design premium

Huawei Talkband B2 este un accesoriu inovativ si intelligent - un dispozitiv portabil, puternic, de ultima generatie, care iti ofera tot ce ai nevoie pentru a trai inteligent. Echipat cu un sistem de operare simplu si eficient, dispozitivul afiseaza ora, data, ziua saptamanii, nivelul bateriei, starea conexiunii Bluetooth si urmareste automat activitatea somnului si caloriile consumate.

Utilizare multipla

Cadranul este fabricat integral din aluminiu si poate fi detasat, devenid cu usurinta casca bluetooth de care ai nevoie. Cu o greutate mica si dimensiuni reduse, casca este usor de utilizat pentru preluarea apelurilor telefonice.

 

Urmareste starea de sanatate

Datorita senzorului de miscare, TalkBand B2 poate identifica automat ce fel de exercitii faceti, oferindu-va datele esentiale de care aveti nevoie pentru a monitoriza si a imbunatati performantele fitness.

 

Gaseste telefonul

TalkBand B2 are o functie care face ca telefonul sa sune atunci cand nu il mai gasiti.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.