Smartwatch Samsung Gear S2 Sport Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Smartwatch Samsung Gear S2 Sport Argintiu de la Samsung

display 1.23" super amoled, os: Tizen, procesor dual core 1 GHZ, 4 GB ROM, 512 MB Flash, Accelerometer, Gyroscope, Heart Rate, Ambient Light, Barometer, certificare IP68 - rezistent la apa si praf, Bluetooth v4.1, 802.11 b/g/n 2.4 GHZ, baterie 250mAh Li-ion, Wireless Charging

Sanatate S

A te ocupa de sanatatea ta este usor cu Gear S2. Urmariti nivelul de activitate de zi cu zi, ritmul cardiac. Continua sa ramai in forma cu mesaje motivationale in timp util.

Plata Samsung

Platiti cafeaua sau luati o gustare rapida, cu un gest al bratului dumneavoastra. Tineti incheietura mainii langa cititorul NFC si ati terminat.

   

Conectivitate

Cu spatiu suficient pentru a stoca 300 de melodii sincronizate perfect de pe telefon, listele de redare preferate merg cu dumneavoastra. Chiar si atunci cand lasati telefonul la domiciliu pentru a merge sa alergati. Gears S2 si castile Bluetooth sunt tot ceea ce aveti nevoie.

O gama larga

Puteti transforma aspectul lui Gear S2 prin alegerea din gama larga de modele, puteti face Gears S2-ul dumneavoastra mai individual si poate fi flexibil pentru diverse situatii.

Viata lunga a bateriei si incarcare usoara

Nu va faceti griji pentru bateria Gear S2 pentru ca va ofera 2-3 zile de functionare la o singura incarcare. Nu sunt necesare cabluri, tot ceea ce trebuie sa faceti este de a pune Gear S2 pe docul de incarcare.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.