Sony SmartWatch 2 Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Sony SmartWatch 2 Black de la Sony

Sony Smartwatch 2 SW2


Daca ai un Smartphone cu sistem de operare Android, atunci acest ceas este potrivit pentru tine. Sony Smartwatch 2 extinde experienta Android la un alt nivel si introduce noi cai de comunicare si utilizare. Sony Smartwatch 2 interactioneaza cu smartphone-ul tau prin Bluetooth si in acest mod esti la curent cu tot ceea ce se intampla in viata ta sociala si nu numai





Aplicatii in Google Play.

Pentru ca interactionarea dintre ceasul inteligent si telefonul tau cu Android sa fie cat mai exacta, Google Play te asteapta cu o suita de aplicatii care iti vor oferi exact ceea ce ai nevoie. Comunica mai usor si fii tot timpul conectat cu tot ce ai nevoie, cu ajutorul ceasului inteligent Sony Smartwatch 2.



Accesoriul potrivit tie.

Sony Smartwatch 2 reprezinta accesoriul care comunica fara fir oferind cate ceva pentru fiecare dintre noi. Daca esti o persoana implicata prea mult in comunicarea zilnica si iti place sa rezolvi lucrurile promt si sa detii icontrolul asupra lor, atunci acest accesoriu este pentru tine. Daca esti o persoana careia ii place sportul, te poti baza oricand pe acest ceas, chiar si in conditii de ploaie



Apelare usoara.

Atunci cand asculti muzica la casti si primesti un apel, ceasul inteligent Sony Smartwatch 2 iti ofera posibilitatea de a prelua apelul printr-o simpla apasare. Astfel vei putea purta o convorbire de tip handsfree fara a mai scoate telefonul din buzunar.




One-Touch SmartWatch

Conecteaza ceasul cu telefonul, simplu si rapid cu ajutorul functiei NFC. Acestea vor ramane conectate, iar daca cumva cele doua dispozitive au fost scoase din raza de acoperire, acestea se vor reconecta in momentul in care vor intra din nou in aria necesara comunicarii.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.