Ceas Sony SmartWatch 2 Silicone, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Ceas Sony SmartWatch 2 Silicone, Black de la Sony

Sony SmartWatch 2 SW2, display 1.6", NFC One-Touch, compatibil Android, Bluetooth 3.0, Rezistent la apa (Standard IP57), incarcator Micro-USB, corp aluminiu - Bratara SiliconCod producator : 1275-4458



Oriunde. Pe orice vreme


SmartWatch 2 este accesoriul wireless care ofera ceva pentru fiecare. Daca sunteti o persoana care comunica frecvent, veti aprecia controlul total care vi se ofera. Daca va place sa iesiti la alergat, puteti sa folositi accesoriul SmartWatch ca telecomanda pentru telefon. Daca ploua, nu trebuie sa va opriti. SmartWatch 2 rezista la ploaie. Daca este soare, SmartWatch 2 prezinta un impresionant afisaj lizibil in lumina directa a soarelui. Luati-l oriunde.

 
 

Apelare simpla


Atunci cand ascultati muzica la casti Bluetooth® wireless, puteti sa folositi SmartWatch 2 ca telecomanda pentru telefon sau pentru a efectua ori prelua apeluri. Cand primiti un apel, puteti sa vedeti pe afisajul SmartWatch cine va apeleaza, sa apasati o singura data pentru a raspunde si sa beneficiati de cea mai simpla apelare cu mainile libere. In plus, puteti sa rasfoiti apelurile recente din jurnalul de apeluri si sa folositi accesoriul SmartWatch pentru a initia un apel.

 
 

La indemana


La incheietura mainii aveti la dispozitie mesajele text, e-mailurile, calendarul, jurnalul de apeluri, Facebook, Twitter, Gmail si multe altele. Cand primiti un mesaj sau o notificare, atingeti pictograma aplicatiei corespunzatoare pentru a citi. Ecranul tactil color cu mai multe straturi va permite sa rasfoiti si sa cititi toate notificarile.

 
 

SmartWatch cu o singura atingere


Imediat dupa despachetare, imperecheati SmartWatch 2 cu telefonul NFC atingand usor dispozitivele unul de celalalt. Instantaneu si simplu. Daca cele doua dispozitive au fost reciproc in afara razei de actiune Bluetooth®, este simplu sa le reconectati. O singura atingere e tot ce trebuie.

 

 

 Specificatii

CARACTERISTICI

Categorie Gadgeturi & alte accesorii
Tip accesoriu Ceas
Tip display LCD
Diagonala display (inch) 1.6
Rezolutie (pixeli) 220 x 176
Culoare Negru
Telefoane compatibile Android 4.0+
Material Aluminiu
Altele Compatibil Android 4.0 sau mai nou
Incarcare microUSB
Bratara din silicon
Greutate 122.5 g
Dimensiuni (W x H x D mm) 42 x 41 x 9
Conectivitate Bluetooth v3.0
Tehnologie Smart
 
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.