Sony SmartWatch 3 SWR50 Silicon Black

Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam alte produse similare din categoria SmartWatch

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0372.88.77.22.

  • Distribuie pe:

Descriere Sony SmartWatch 3 SWR50 Silicon Black de la Sony

Sony SmartWatch 3 SWR50, ecran 1.6", NFC One-Touch, compatibil > Android 4.3, Bluetooth 4.3, rezistent la apa (standard IP68), incarcator Micro-USB, bratara silicon, NegruInformații utile atunci când aveți nevoie

Chiar si fara smartphone, SmartWatch 3 SWR50 este un accesoriu util si distractiv. Ii poti adauga muzica pentru a-l folosi atunci cand vrei sa alergi. Cand esti afara, poti urmari activitatea si miscarile tale, precum si sincronizarea cu Lifelog atunci cand ajungi acasa.SWR50 Black

Dispozitivul Android Wear inteligent și cu capacitate de recunoaștere a contextului vă oferă informații utile într-o clipă și răspunde la vocea dvs. Vă oferă informații relevante și specifice în timp ce vă deplasați.

SWR50 Black a

Puteți vizualiza dintr-o privire mici fragmente de informații utile din mers. Acestea pot fi informații despre zboruri, sfaturi în funcție de interesele dvs. sau mesaje de orice tip. Aportul utilizatorului este rareori necesar.

Dar dacă trebuie să interacționați cu dispozitivul Android Wear, funcția de introducere vocală reprezintă modalitatea cea mai bună și mai simplă.

SWR50 Black b

Parteneriatul perfect

Android și Lifelog funcționează fără probleme împreună ca noul dvs. însoțitor sincronizat pentru a vă oferi o experiență mobilă mai vastă.

SWR50 Black c

* SmartWatch 3 este protejat împotriva apei și a prafului, atât timp cât respectați câteva instrucțiuni simple: toate porturile și capacele atașate sunt închise ferm; nu puteți scufunda dispozitivul SmartWatch la o adâncime mai mare de 1,5 m și mai mult de 30 de minute în apă; apa trebuie să fie dulce.

Utilizarea ocazională în piscine clorurate este permisă cu condiția ca dispozitivul să fie clătit apoi cu apă dulce. Este interzisă utilizarea în apă de mare sau în piscine cu apă sărată. Utilizarea abuzivă și neadecvată a dispozitivului va anula garanția. Dispozitivul SmartWatch are indicele IP68 de protecție împotriva infiltrării.

 

General

Brand

Sony

Cod Produs

SWR50 BLACK

Tip

Ceasuri inteligente

Culoare

Negru

Tip Display

Transflectiv

Dimensiune Display

1.6″

Rezolutie (pixeli)

320 x 320 pixeli

Greutate

45 g

Dimensiuni

36 x 10 x 51 mm

Caracteristici

Compatibil cu Android 4.3 sau mai nou
Rezistenta la apa (IP68)
Procesor Quad ARM 1.2 GHz
Memorie interna: 4 GB
Memorie RAM: 512 MB
Control prin voce, atingere si gesturi
Microfon integrat
Buton On / Off
Cerinte: Android 4.3 + Android Wear
Navigatie GPS

Senzori

Senzor de lumina ambientala
Accelerometru
Compas
Gyroscope

Conectare

Bluetooth v4.0
NFC
Micro-USB

Comenzi

Introducere vocala, tactila si prin gesturi
Microfon
Tasta de pornire/oprire/reactivare

Baterie

420 mA (durata de utilizare normala de pana la două zile)

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.