A-Data SSD XPG GAMMIX S70 BLADE M.2 2280, 512GB PCI Express 4.0 3D NAND NVMe

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
287,78 lei
Pret 36 Rate Optimo: 10.55 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

AGAMMIXS70B-512G-CS

Garantie: 60 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere SSD XPG GAMMIX S70 BLADE M.2 2280, 512GB PCI Express 4.0 3D NAND NVMe de la A-Data

Viteza cu PCIe 4.0

Cu cea mai recenta interfata PCIe Gen4, GAMMIX S70 BLADE va va ajuta sa dominati concurenta cu performante secventiale de citire/scriere de pana la 7400/6800/MB pe secunda. Aceasta este de pana la doua ori mai rapida decat SSD-urile PCIe 3.0! Pentru usurinta utilizarii, este compatibil cu PCIe 3.0.

   

Racoros in focul bataliei

Avand un radiator robust din aluminiu rezistent la temperaturi ridicate, GAMMIX S70 BLADE scapa eficient de caldura. Atat de eficient incat este capabil sa reduca temperaturile cu pana la 20 %. In plus, radiatorul arata si el uimitor, cu suprafata sa aerodinamica si liniile geometrice crestate.

   

Perfect pentru dispozitive compacte si subtiri

Avand un factor de forma M.2 2280, GAMMIX S70 BLADE este perfect pentru laptopuri si dispozitive mai subtiri, oferindu-va performanta de care aveti nevoie indiferent de constrangerile de spatiu.  

   

Functioneaza cu PS5

Aveti un PS5 si aveti nevoie de mai multa capacitate? GAMMIX S70 BLADE este raspunsul dumneavoastra. Conectati-o la PS5 si bucurati-va de performante mai bune si mai fluide fata de spatiul de stocare incorporat.  

   

Facut pentru a performa

  • Conform cu NVMe 1.4;
  • Capacitati mai mari si eficienta si durabilitate imbunatatite cu 3D NAND Flash;
  • Specificatie M.2 2280: accepta platforma PCIe 4.0 de ultima generatie;
  • Perfecta pentru jucatorii pasionati, overclockeri si entuziasti de PC-uri.
   

Stimularea performantei 

In combinatie cu Dynamic SLC Caching si DRAM Cache Buffer, GAMMIX S70 BLADE va ofera un spor de performanta pentru editare video, randare si jocuri.

   

Cea mai buna memorie cache pentru jocuri

Echipat cu memorie 3D NAND Flash, S70 BLADE ofera capacitati de pana la 2TB. Mai mult, cu tehnologii de corectie si protectie a erorilor, aceasta vine cu un rating ridicat de Total Bytes Written (TBW) pentru o durabilitate si longevitate excelente. 

   

Securitate si integritate

Pe langa caracteristicile sale de performanta de baza, S70 BLADE suporta tehnologia codului de corectie a erorilor LDPC pentru a detecta si a remedia o gama completa de erori de date pentru transmisii de date precise. In plus, cu protectia datelor de la un capat la altul (E2E), suportul pentru motoare RAID si criptarea AES pe 256 de biti, S70 BLADE asigura securitatea si integritatea datelor.

 

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate
      512 GB GB
    • Interfata
  • General
    • Form factor
      M.2
  • Viteze De Lucru
    • Scriere max.
      6800
    • Citire max.
      7400

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.