GIGABYTE SSD M.2,M30 512GB, Interface PCIe 3.0x4, NVMe

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
200,11 lei
Pret 36 Rate Optimo: 7.34 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

GP-GM30512G-G

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere SSD M.2,M30 512GB, Interface PCIe 3.0x4, NVMe de la GIGABYTE

 

Performanta extrema de stocare

Cu controlerul si flash-ul de inalta calitate, SSD-ul GIGABYTE M30 poate atinge pana la 3500 MB/sec la citire secventiala si pana la 3000 MB/s la scriere secventiala. In plus, este dotat cu DRAM DDR3L, cache SLC si corectie avansata a erorilor LDPC pentru a spori performanta. Este o alegere ideala pentru gameri, entuziasti PC si creatori de continut.

 

Inlaturarea limitarilor

SSD-ul GIGABYTE M30 ofera performante remarcabile: pana la 3500 MB/sec la citire secventiala si pana la 3000 MB/s la scriere secventiala. Echipat cu o combinatie robusta de controler si 3D NAND, M30 este de pana la 6 ori mai rapid decat unitatile de stat solid SATA III si atinge limita PCIe Gen3x4.

 

Ultra Durabil, 2 oz cupru PCB Design PCB

In cazul unei sarcini de lucru intens solicitate, majoritatea controllerelor SSD pot atinge varfuri de peste 70°C. In aceasta situatie, unitatile vor incepe sa incetineasca pentru a se feri de defectiuni. Cu cat SSD-ul functioneaza la temperaturi mai ridicate, cu atat mai repede se uzeaza flash-ul din interiorul unitatii. GIGABYTE M30 SSD aplicat cu un design PCB din cupru de 2 oz, care ajuta la disiparea caldurii si previne accelerarea.

 

De ce este atat de importanta mentinerea unui SSD la temperaturi scazute?

O temperatura de lucru mai ridicata poate cauza pierderea datelor. Factorul de degradare al pierderii de date ar putea fi de o suta de ori mai mare. Cu un PCB de 2 oz copper, GIGABYTE M30 SSD poate functiona la temperaturi de lucru mai scazute pentru a imbunatati fiabilitatea stocarii datelor. In plus, SSD-urile pot functiona la performante extreme mai mult timp.

 

Temperatura mai scazuta, performanta mai buna

SSD-ul GIGABYTE M30 nu numai ca ofera performante incredibile, dar face fata si sarcinilor de lucru grele fara sa se supraincalzeasca. Datorita solutiei termice cu eficienta imbunatatita prin utilizarea unui PCB din cupru de 2 oz, SSD-ul GIGABYTE M30 reduce cu 16% temperaturile de lucru in comparatie cu SSD-urile obisnuite fara radiator.

 

Cache DDR3L DRAM extern DDR3L

SSD-ul GIGABYTE M30 este echipat cu memorie cache DDR3L DRAM de mare viteza si nu trebuie sa rezerve spatiu de supraprovizionare, imbunatatind astfel performanta de citire/scriere aleatorie. Acest lucru inseamna ca utilizatorii pot utiliza intreaga capacitate a unitatii. In plus, DRAM extern poate fi un tampon intre controler si NAND flash pentru o performanta sustinuta atunci cand capacitatea este ocupata de tot mai multe date.

Vezi mai mult

  • Detalii
  • General
    • Seria
      0 - 70 grade C
    • Tip SSD
    • Form factor
      M.2
  • Viteze De Lucru
    • Random 4KB scriere
      302K IOPS max.
    • Random 4KB citire
      350K IOPS max.
    • Scriere max.
      2600
    • Citire max.
      3500
  • Caracteristici
    • MTBF
      2.000.000 ore
    • Temperatura operare
      0 - 70 grade C
    • Dimensiuni
      80 x 22 x 2.3 mm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.