Samsung SSD 990 PRO, retail, 1TB, NVMe M.2 2280 PCI-E

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
637,23 lei
Pret 36 Rate Optimo: 23.36 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

MZ-V9P1T0BW

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere SSD 990 PRO, retail, 1TB, NVMe M.2 2280 PCI-E de la Samsung

 
 

 

The Ultimate SSD

Atingeti performanta maxima a PCIe® 4.0. Experimentati o viteza de durata mai mare, care distruge adversarii. Controlul inteligent al incalzirii controlerului intern ofera o eficienta energetica suprema, mentinand in acelasi timp o viteza si o performanta feroce, pentru a va mentine mereu in varful jocului.

 

 

Viteza PCIe 4.0 maximizata

Crestere uriasa a vitezei. Viteze de citire/scriere aleatoare cu 40% si 55% mai mari decat cele ale lui 980 PRO - pana la 1.400K/1.550K IOPS, in timp ce vitezele de citire/scriere secventiala de pana la 7.450/6.900 MB/s ating aproape performanta maxima a PCIe® 4.0. Zburati sus in jocuri, editare video si 3D, analiza de date si multe altele.

 

 

Eficienta energetica revolutionara

Performanta mai eficienta din punct de vedere energetic. O performanta mai mare consuma, de obicei, mai multa energie. 990 PRO consuma mai putina energie, cu o performanta per watt imbunatatita cu pana la 50% fata de 980 PRO. Acest design cu consum redus de energie face posibila performanta maxima PCIe® 4.0 cu o eficienta energetica optima.

 

 

Creatorul de campioni

Cea mai buna experienta de joc. O imbunatatire cu peste 55% a performantelor aleatorii permite incarcari mai rapide pentru un realism de ultima generatie in jocurile de pe PS5 si PC DirectStorage.

 

 

 

Solutie termica inteligenta

Viteza dincolo de caldura. Controlerul acoperit cu nichel si algoritmul de control termic de ultima generatie gestioneaza caldura pentru o performanta de nezdruncinat. Eticheta de raspandire a caldurii controleaza caldura cipului NAND, in timp ce Dynamic Thermal Guard mentine temperaturile optime.

   

Software Samsung Magician

Eliberati intreaga putere a 990 PRO. Suita de instrumente de optimizare usor de utilizat a software-ului Samsung Magician va ofera intotdeauna cea mai buna performanta a SSD-ului. Protejati datele, obtineti actualizari si monitorizati sanatatea unitatii. Setul dvs. personal de instrumente SSD.

 

*Software-ul Magician ofera un set de instrumente pentru a gestiona 990 PRO pentru cea mai buna performanta. Acest set de instrumente suporta verificari ale starii de sanatate a unitatii Integrative Drive, teste de referinta si optimizari ale performantei si actualizari criptate ale unitatii si ale firmware-ului.

 

Vezi mai mult

  • Detalii
  • General
    • Seria
      990 PRO
    • Tip SSD
    • Form factor
      M.2
  • Viteze De Lucru
    • Random 4KB scriere
      1550K IOPS max.
    • Random 4KB citire
      1200K IOPS max.
    • Scriere max.
      6900 MB/s
    • Citire max.
      7450 MB/s
  • Caracteristici
    • MTBF
      1.500.000 ore
    • Temperatura operare
      0 - 70 grade C
    • Dimensiuni
      80 x 22 x 2.3 mm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.