SSD Samsung 850 Pro 512GB SATA-III 2.5 inch

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere SSD Samsung 850 Pro 512GB SATA-III 2.5 inch de la Samsung

Samsung SSD 512GB 850 Pro Basic SATA 6Gb/s 7mm, Read|Write speed: 550 MB/sec | 520 MB/sec (SSD drive, 3D V-NAND technology, Magician software (RAPID, TurboWrite, TCG Opal 2.0, eDrive)) [MZ-7KE512BW]

Samsung 850 PRO SSD redefineste stocarea cu prima unitate bazata pe 3D VNAND flash, oferind performante de citire/scriere exceptionale, fiabilitate si un management eficient al energiei. 850 PRO ofera o viteza 2x si o rezistenta specifica memoriei de tip flash.

 

 

V-NAND


Memoria flash Samsung este realizata folosind o arhitectura inovatoare 3D V-NAND. Rezultatul este o densitate mai mare si o performanta mai buna.

 

 

Performanta citire/scriere


Datorita tehnologiei de ultima ora 3D V-NAND, memoria flash ofera performante de citire/scriere exceptionale atat pentru sarcini de lucru secventiale cat si aleatoare.

Power Management


850 PRO va permite sa lucrati mai mult si mai productiv. Ofera un consum redus de energie cand este in standby sau folosit la capacitate maxima; 850 PRO utilizeaza mai putina energie mentinand in acelasi timp performanta ridicata.

 

Data Security


Protejati datele cu caracter personal atunci cand luati laptopul in calatorii cu tehnologia Self-Encrypting Drive (SED).

 

Protectie Dynamic Thermal Guard


850 PRO include Dynamic Thermal Guard, care sustine performanta in timp ce minimizeaza riscul supraincalzirii. Aceasta caracteristica monitorizeaza si mentine temperatura de functionare optima.

 

One-stop Install


Folosind software-ul One-stop Install Navigator, puteti muta toate datele si aplicatiile de pe SSD sau HDD la 850 PRO rapid si usor. Software-ul permite un transfer rapid al datelor si aplicatiilor in trei pasi simpli.

 

Modul RAPID


Puteti imbunatati performantele citire/scriere atunci cand aveti nevoie cu modul Samsung RAPID.

850 PRO foloseste 100% componente proiectate si fabricate Samsung. Deoarece Samsung are cunostiinte despre fiecare componenta si partile ei, acestea sunt ajustate pentru a functiona perfect impreuna. Rezultatul - performanta imbunatatita si consum redus de energie.

Capacitate:

512

Form Factor:

2.5"

Interfata:

SATA 3

Rata de transfer la citire (MB/s):

550

Rata de transfer la scriere (MB/s):

520

Rata de transfer SATA (MB/s):

600

Altele:

Smart Migration Tool & Magician
Suport TRIM
Suport S.M.A.R.T
MTBF: 2 milioane ore
3D V-NAND technology

Dimensiuni (W x D x H mm):

100 x 69.8 x 6.8

Greutate (g):

66

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate
      512 GB
    • Interfata

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.