SSD Samsung 850 EVO 1TB SATA-III 2.5 inch

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere SSD Samsung 850 EVO 1TB SATA-III 2.5 inch de la Samsung

SSD Samsung, 1TB, 850 EVO Basic, retail, SATA3, rata transfer r/w: 540/520 mb/s, 7mm, Samsung Smart Migration Tool Magician software

Descriere

Realizati un upgrade aproape fiecarui aspect al performantei calculatorului cu noul 850 EVO, care include tehnologia 3D V-NAND. Noul chip tridimensional al lui 850 EVO permite performante superioare, o mai mare fiabilitate si o eficienta energetica superioara, astfel incat veti putea lucra mai rapid si mai mult.
   

 

Ce este 3D V-NAND si cum se deosebeste de tehnologia existent ?


Tehnologia unica si inovatoare 3D V-NAND flash este o descoperire in depasirea limitarilor densitatii, performantei si rezistentei. 3D V-NAND este realizata prin asezarea a 32 de straturi de celule, unul peste altul, rezultatul fiind o mai mare densitate si o performanta mai buna.

   

Tehnologie TurboWrite pentru viteze de citire/scriere de neegalat


Obtineti performanta de citire/scriere ridicata pentru a maximiza experienta de utilizare a calculatorului cu Samsung TurboWrite. 850 EVO ofera o rata de transfer la citire de pana la 540 MB/s si 520 MB/s la scriere.

   

 

 

Utilizare de durata cu imbunatatirea eficientei energetice sustinuta de 3D V-NAND


850 EVO ofera bateriei o durata de viata semnificativ mai mare cu un controler optimizat pentru 3D V-NAND care permite activarea Device Sleep la o eficienta ridicata de 2mW.

   

 

 

In trei pasi simpli software-ul One-stop Install permite un transfer rapid al datelor si aplicatiior la 850 EVO.

   

 

 

850 EVO foloseste componente proiectate si fabricate Samsung. Rezultatul, 850 EVO cu performanta imbunatatita si consum redus de energie.

   

 

Protectie Dynamic Thermal Guard


Dynamic Thermal Guard monitorizeaza in mod constant si mentine temperaturile ideale pentru ca unitatea sa functioneze in conditii optime pentru a asigura integritatea datelor. Thermal Guard reduce automat temperatura atunci cand aceasta depaseste pragul critic.

Specificatii

Form Factor:

2.5"

Capacitate:

1000

Interfata:

SATA 3

Rata de transfer la citire (MB/s):

540

Rata de transfer la scriere (MB/s):

520

Rata de transfer SATA (MB/s):

600

Altele:

Suport TRIM
Suport S.M.A.R.T
3D V-NAND technology

Dimensiuni (W x D x H mm):

100 x 6.8 x 69.85

Greutate (g):

66

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate
      1000 GB
    • Interfata

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.