Western Digital SSD M2 Black SN850X 4TB, PCI Express 4.0 x4, M.2 2280

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.751,64 lei
Pret 36 Rate Optimo: 64.21 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

WDS400T2X0E

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere SSD M2 Black SN850X 4TB, PCI Express 4.0 x4, M.2 2280 de la Western Digital

Pregatiti-va pentru viteze de gaming ametitoare cu SSD-ul WD_BLACK SN850X NVMe™. Zdrobiti timpii de incarcare si reduceti drastic acceleratiile, intarzierile si pop-up-urile de model pentru o experienta lina si rapida care va permite sa concurati la maximul absolut. Aceasta unitate de jocuri special conceputa pentru acest scop vine cu capacitati de la 1TB la 4TB. Cu functiile avansate ale Game Mode 2.0 (numai pentru Windows®) plus viteze care se apropie de limitele interfetei PCIe® Gen43, unitatea SSD WD_BLACK SN850X NVMe ofera performante de top pentru a va permite sa continuati sa jucati, sa faceti streaming, sa inregistrati si sa dominati jocul.

 

Obtineti avantajul suprem in materie de jocuri

Vitezele nebunesti de pana la 7.300 MB/s ofera performante de top cu timpi de incarcare ridicol de scurti pentru o experienta de gaming de elita pe care o asteptati.

 

Imbunatatiti-va dispozitivul

Latenta extrem de scazuta incarca grafica rapid, cu un nivel minim de balbaieli si intarzieri, pentru o experienta de joc incredibil de lina si satisfacatoare.

 

Dispersor termic pentru castig

Unitatile WD_BLACK SN850X NVMe™ SSD WD_BLACK SN850X de 1TB si 2TB1 au o versiune optionala cu radiator care nu numai ca arata minunat, dar ajuta si platforma dvs. sa isi mentina performanta maxima in timpul celor mai intense sesiuni de jocuri.

 

Modul de joc 2.0

Cea mai recenta versiune a Game Mode serveste si mai multe functii de imbunatatire a performantei PC-ului, cum ar fi predictia de incarcare pentru a pregati activele de joc pentru o incarcare rapida in joc.

 

Viteze PCIe® Gen43 aproape maxime

SSD-ul WD_BLACK SN850X NVMe™ WD_BLACK SN850X ofera un randament care se apropie de limitele interfetei PCIe® Gen4 pentru a va ajuta sa obtineti performante ultra-rapide de la componentele de stocare si de sistem.

Vezi mai mult

  • Detalii
  • General
    • Seria
      Black SN850X
    • Tip SSD
    • Form factor
      M.2
  • Viteze De Lucru
    • Random 4KB scriere
      1100K IOPS max.
    • Random 4KB citire
      1400K IOPS max.
    • Scriere max.
      6600 MB/s
    • Citire max.
      7300 MB/s
  • Caracteristici
    • Temperatura operare
      0 - 70 grade C

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.