Western Digital SSD NAS Red SN700 500GB M.2 2280, PCIe Gen3 x4 NVMe

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
318,54 lei
Pret 36 Rate Optimo: 11.68 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

WDS500G1R0C

Garantie: 60 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere SSD NAS Red SN700 500GB M.2 2280, PCIe Gen3 x4 NVMe de la Western Digital

Accelerati-va NAS-ul

Infruntati sarcinile de lucru extreme in mediile NAS de mare intensitate cu SSD-ul WD Red SN700 NVMe™ cu memorie cache rapida. Capacitatea de reactie robusta a sistemului si performanta I/O exceptionala a unitatii sunt perfecte pentru aplicatiile multiutilizator si multitasking, permitandu-va sa domoliti cele mai dificile proiecte ale IMM-urilor, de la virtualizare la editare colaborativa si pana la stocarea intensiva a bazelor de date cu o memorie cache eficienta - toate acestea contribuind in acelasi timp la reducerea costului total de achizitie.

 

Accelerati-va NAS-ul - Puterea de cache rapida a SSD-ului WD Red SN700 NVMe™ ofera o capacitate de reactie robusta a sistemului si o performanta I/O exceptionala in comparatie cu SSD-urile noastre SATA.

Construit pentru a dura - Infruntati mediile de lucru NAS 24/7 cu fiabilitate si rezistenta de pana la 5100 TBW (model 4TB).

Treceti la NVMe™ - Imblanziti cele mai dificile proiecte ale IMM-urilor dumneavoastra - de la virtualizare la editare colaborativa si pana la stocare intensiva a bazelor de date cu caching eficient - cu un sistem de stocare conceput pentru a fi mai performant, contribuind in acelasi timp la reducerea TCO-ului.

 

Perfect pentru IMM-uri - Chiar si in cadrul operatiunilor mai mici, mai multe persoane care lucreaza in acelasi timp pot taxa un dispozitiv NAS. Cachingul NVMe gestioneaza cu usurinta sarcinile de lucru aleatorii in aplicatiile cu utilizatori multipli si multitasking pentru a permite intreprinderilor mici si mijlocii sa faca mai mult.

Ampliati pentru a tine pasul - Tineti pasul cu explozia de date cu capacitati uriase de pana la 4TB.

Optimizati fluxul de lucru - Construit si testat special pentru a fi compatibil cu multe dintre cele mai populare sisteme NAS din prezent, pentru o flexibilitate maxima in vederea optimizarii fluxului de lucru.

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate
      500 GB GB
    • Interfata
  • General
    • Seria
      Red
    • Form factor
      M.2
  • Viteze De Lucru
    • Scriere max.
      2600
    • Citire max.
      3430
  • Caracteristici
    • Greutate
      7.5g ± 1g

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.