Soundbar Harman Kardon Enchant 1300, 13 canale, Multibeam surround sound, Google Chromecast built-in, Wi-Fi, Bluetooth, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Soundbar Harman Kardon Enchant 1300, 13 canale, Multibeam surround sound, Google Chromecast built-in, Wi-Fi, Bluetooth, negru de la Harman Kardon

Soundbar Harman Kardon Enchant 1300, 13 canale, Multibeam surround sound, Google Chromecast built-in, Wi-Fi, Bluetooth, negru

 
Soundbar-ul Harman Kardon Enchant Series beneficiaza de MultiBeam™, o tehnologie exclusiva care livreaza un sunet surround incredibil, fara boxe sau fire.

Auzi un bass puternic fara a simti nevoia de a adauga un subwoofer sau poti alege un bass superior cu Enchant Subwoofer. Gratie Google Chromecast Built-in, poti emite un sunet de calitate inalta de pe mai bine de 200 de servicii de streaming.

Echipat cu conexiuni HDMI si compatibilitate 4K de ultima ora, seria de soundbar-uri Harman Kardon Enchant sunt facute cu un design frumos, pentru a fi sursa de distractie a tuturor device-urilor tale 4K.


 
SUNET SURROUND MULTIBEAM™

Ai sunet surround fara alte boxe sau fire. Asculta detaliile sunetului din show-urile tale TV preferate, muzica, jocuri sau filme.




DESIGN INTR-O SINGURA BOXA PENTRU MUZICA, FILME SI JOCURI

Auzi un bass puternic fara a simti nevoia de a adauga un subwoofer.



CARACTERISTICI GENERALE

Design soundbar Fara subwoofer
Conectivitate Bluetooth Wi-Fi
Numar canale 13
Tip control Smartphone
Functii 4K Sunet surround virtual
Raspuns in frecventa 70 - 20000 Hz
Putere 360 W
Conectori intrare 1 x Jack 3.5 mm 1 x Optical 1 x USB 3 x HDMI
Conectori iesire 1 x HDMI
Culoare Negru
Lungime 112 cm
Latime 6.5 cm
Inaltime 12.5 cm
Greutate 5.6 Kg
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.