Soundbar LG SL10Y, 570W, 5.1.2 , High Res Audio ,Meridian Technology, Dolby Atmos & DTS:X, Wireless Rear Speaker-Ready

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Soundbar LG SL10Y, 570W, 5.1.2 , High Res Audio ,Meridian Technology, Dolby Atmos & DTS:X, Wireless Rear Speaker-Ready de la LG

Tehnologia MERIDIAN pentru un sunet de exceptie

Bara de sunet LG SL10Y este dotata cu tehnologia avansata de prelucrare a semnalului digital Meridian. Aceasta creeaza o difuzare ampla a sunetului, ridicandu-l la nivelul urechilor si extinzand intrarea pe 2 canale la 3 canale, fara distorsiuni.



Sunet perfect pentru o imersiune sonora completa


Bara de sunet LG SL10Y se combina cu Dolby Atmos si DTS:X pentru a-ti oferi o imersiune completa in filmele pe care le indragesti. SL10Y este compatibila cu Dolby Atmos 5.1.2 ch de 570 W cu un difuzor cu propagare ascendenta a sunetului.



Sunet de inalta rezolutie


Sunetul de inalta rezolutie ofera rate de esantionare de 192 kHz si o adancime de 24 biti, care imbunatatesc precizia sunetului si ofera o experienta de ascultare mai placuta.



Design armonios potrivit pentru televizor

Bara de sunet LG SL10Y se integreaza perfect cu design-ul televizorului OLED LG de 65" sau 55" pentru a aduce o completare perfecta a atmosferei interioare din casa ta.



Video 4k cu sunet de inalta rezolutie

Datorita tehnologiei care ii permite sa redea continuturi video in format HDR 4K si Dolby Vision fara reducerea performantelor, bara de sunet LG SL10Y ofera o experienta de vizionare completa.



Chromecast integrat

Asculta in streaming muzica preferata cu Chromecast integrat. Este suficient sa deschizi o aplicatie care permite emiterea pe dispozitive, ca Spotify, sa atingi butonul de emitere si bara de sunet LG SL10Y va reda muzica instantaneu.



Conecteaza si actualizeaza la tehnologia surround

Imbunatateste cu usurinta performantele barei de sunet LG SL10Y cu difuzorul optional SPK8-S. Acest difuzor posterior wireless adauga doua canale audio, pentru a creste puterea sistemului tau cu 140 de Wati. Bucura-te de o experienta puternica si extatica a sunetului surround.



Conectivitate versatila

Bara de sunet LG SL10Y ofera mai multe intrari si optiuni practice, printre care HDMI dual, conector optic si Bluetooth®.



CARACTERISTICI PRINCIPALE

Putere totala (W) 570
Format redare AAC / AAC+ FLAC OGG WAV MP3 AAC

SPECIFICATII AUDIO

Decodare sunet LPCM Dolby Digital Dolby TrueHD Dolby Digital Plus DTS Digital Surround DTS-HD Master Audio DTS-HD High Resolution DTS X
Tuner radio FM

CONECTIVITATE

Porturi 1 x Optic 2 x HDMI in 1 x HDMI out 1 x USB
Subwoofer wireless Da
Alte conexiuni Wi-Fi

CARACTERISTICI SPECIALE

Functii Efect sonor Bass Blast Sunet automat motor implicit Efect sonor ASC (Adaptive Sound Control: implicit) Efect sonor Cinema (extensie implicita pentru camp acustic) DTS Virtual X Tone control Mod noapte Dynamic Range Control Auto Volume Leveler Bluetooth pentru aplicatii de pe smartphone (Android / iOS) Standby Bluetooth Smart Phone File Playback Sound Sync Bluetooth (LG TV) Sound Sync optic Pornire/oprire automata Bluetooth (LG TV) Pornire/oprire automata Iesire optica A/V Sync 0~300ms Audio Return Channel (ARC) Nivel woofer Channel Level Top / Center / Side / Surround Dezactivare sunet Dimmer automat Timer USB Host Wireless Rear Speaker Ready

ALTELE

Culoare Negru
Dimensiuni (D x H x W mm) 1443 x 63 x 146 Unitate principala 221.0 x 390.0 x 312.8 Subwoofer
Greutate (Kg) 7.8Kg subwoofer 7.5Kg Unitate principala
Putere consumata (W) 65W Unitate principala 38W Subwoofer
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.