Soundbar Panasonic SC-HTB250EGK, 120W, Bluetooth, Subwoofer wireless, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Soundbar Panasonic SC-HTB250EGK, 120W, Bluetooth, Subwoofer wireless, negru de la Panasonic

 

Bucurati-va de o experienta de sunet dinamic si realist
 
Bara de sunet HTB200 reda un sunet puternic si de inalta calitate, care este dificil de imaginat ca poate fi redat de acest dispozitiv, avand in vedere designul sau compact. Dispozitivul combina doua difuzoare pentru intreaga gama de frecvente pentru a reda ascultatorului un sunet clar, cu efecte stereofonice si o putere incredibila. Acest sunet superb da o doza mai mare de realism continutului dvs. preferat.

Tehnologii avansate pentru o calitate excelenta a sunetului
 
Avand doua difuzoare de 10 x 4 cm pentru intreaga gama de frecvente, acest sistem de difuzoare include un amplificator cu putere de iesire ridicata de 80 W. De asemenea, functia H.BASS amplifica gama de frecvente joase pentru a reda un bas incredibil. Functia Virtual Surround (Sunet surround virtual) umple intregul spatiu acustic, iar modurile de sunet va permit sa alegeti sunetul care se potriveste cel mai bine cu imaginea.

Subwooferul fara fir poate fi instalat pe verticala sau pe orizontala
 
Indiferent de modul de instalare, acesta da o profunzime suplimentara sunetului de inalta calitate redat de unitatea de difuzoare de 14 cm. Iar sistemul de bas reflex amplifica tonurile puternice, cu frecventa joasa. Toate acestea dau o senzatie de realism filmelor si muzicii de care va bucurati.

Redati muzica in flux, in mod fara fir

Delectati-va cu muzica de pe telefonul inteligent sau de pe tableta redand-o la inalta calitate pe sistemul dvs. home theater. In bara de sunet puteti sa redati cu usurinta muzica in flux de pe dispozitive compatibile in mod fara fir prin Bluetooth.


Dimensiuni compacte, ideale pentru televizoarele Panasonic

Designul compact permite asezarea confortabila a dispozitivului intre suporturile TV, potrivindu-se perfect sub rama televizorului si integrandu-se cu acesta. Forma curbata simpla si eleganta se potriveste perfect cu intregul ansamblu. Subwooferul ingust poate fi instalat fie pe verticala, fie pe orizontala. Daca este instalat pe orizontala, acesta poate fi asezat si intr-o stiva TV

.

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.