Soundbar PHILIPS TAPB603/10, Subwoofer wireless Dolby Atmos® 3.1 , HDMI (ARC) , 300W, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Soundbar PHILIPS TAPB603/10, Subwoofer wireless Dolby Atmos® 3.1 , HDMI (ARC) , 300W, negru de la Philips

SUNET VIRTUAL SURROUND PENTRU O EXPERIENTA CINEMATOGRAFICA REALISTA

Sunetul Virtual Surround de la Philips produce sunet surround de calitate de la un sistem format din mai putin de cinci difuzoare. Algoritmii spatiali avansati reproduc cu precizie caracteristicile sonore dintr-un mediu cu 5.1 canale. Poti obtine sunet surround multicanal autentic din orice sursa stereo de calitate inalta. Nu mai este nevoie sa cumperi boxe, cabluri sau stative pentru a te bucura de sunet cu adevarat spatial.

DOLBY ATMOS® CREEAZA O NOUA SENZATIE DE DIMENSIUNE SUSPENDATA

Dolby Atmos® adauga dimensiunea unui sunet inalt – o noua senzatie de inaltime care te plaseaza in centrul actiunii. Atmosfera sonora complet 3D pozitioneaza realist obiectele in miscare imediat deasupra ta, redand orice, de la conversatii linistite la actiune tumultoasa, cu o claritate, bogatie si adancime uimitoare. Totul se imbina intr-o experienta de sunet home cinema complet captivanta, impulsionandu-ti simturile sa se cufunde mai adanc in actiune.

DOUA INTRARI HDMI

Conexiunile HDMI sunt esentiale pentru a beneficia de cea mai buna calitate a imaginii si a sunetului. Produsul dispune de doua intrari HDMI, care iti permit sa iti conectezi sursele video, precum playere Blu-ray sau console de jocuri, direct la boxa soundbar. De asemenea, boxa soundbar se poate conecta la televizor printr-o singura iesire TV HDMI, pentru un plus de simplitate si de usurinta in utilizare.

CONEXIUNI BLUETOOTH SI USB

Filmul s-a terminat? Este timpul pentru o discutie despre finalul serialuluiO Dupa ce drama de pe ecran s-a incheiat, comuta boxa soundbar la Bluetooth si pregateste o lista de redare. Sau reda melodiile direct de pe USB. Te vei bucura de acelasi sunet bogat, indiferent ce iti place sa asculti.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.