Philips Soundbar HTL3110B/12, 2.1, subwoofer wireless, 120 W, bluetooth, nfc, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Soundbar HTL3110B/12, 2.1, subwoofer wireless, 120 W, bluetooth, nfc, negru de la Philips

Claritate vocala unica

Faceti un upgrade la televizor cu claritatea vocii imbunatatita si sunet surround virtual, si va puteti bucura de o piesa de teatru sau de un film cu un sunet clar. Difuzoarele principale SoundBar sunt de calitate si au o redare perfecta.

Dolby Digital

Printr-un decodor Dolby Digital elimina necesitatea unui decodor extern, toate cele sase canale de informatii audio sunt procesate intern pentru a oferi o experienta de sunet surround si o perceptie naturala incredibila ambianta si un realism dinamic.

Functia One-touch cu NFC pentru telefoane inteligente si pentru asocierea Bluetooth

Dispozitive Bluetooth si NFC (Near Field Communications),se pot conecta cu cu o simpla atingere. Atinge smartphone-ul sau tableta NFC in zona NFC pentru a porni scena de sunet si pentru a porni asocierea Bluetooth.

EasyLink pentru a controla toate dispozitivele HDMI printr-o singura telecomanda

Cu Easylink se pot conecta mai multe dispozitive: player DVD, Blu-ray player, boxe SoundBar, sisteme home theater si televizoare, controlate de o singura telecomanda. Acest lucru implica utilizarea protocolului standard pentru industria HDMI, ce permite functionalitatea HDMI de partajare prin cablu intre dispozitive. Cu doar o singura atingere puteti conecta echipamentele activate simultan.

Design cu profil redus, care se potriveste perfect in fata televizorului

Specificatii

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Putere totala(W) 120

SPECIFICATII AUDIO

Decodare sunet Dolby Digital

CONECTIVITATE

Porturi

1 x Optic

1 x Coaxial

HDMI

USB

Alte conexiuni

NFC

Bluetooth

ALTELE

Telecomanda Da
Culoare Negru
Dimensiuni (D x H x W mm) 843 x 52 x 60 mm
Greutate (Kg) 5.3
Putere consumata (W) 35
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.