Samsung Soundbar HW-N550/EN, 340W, 3.1, Bluetooth, Subwoofer wireless, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Soundbar HW-N550/EN, 340W, 3.1, Bluetooth, Subwoofer wireless, Negru de la Samsung

Stiinta sunetului

Testat si calibrat la renumitul California Audio Lab pentru a-ti oferi un sunet perfect echilibrat, care umple camera.

 

Paseste in mijocul actiunii cu sunetul panoramic

Da viata divertismentului. Soundbarul umple fiecare colt al camerei tale cu un sunet dinamic si bogat care iti transforma cu adevarat casa.

 
Sunetul care invaluie. Samsung Acoustic Beam

Ofera dinamism sunetului. Tehnologia Samsung Acoustic Beam mixeaza si adapteaza sunetul astfel incat pare sa vina exact de unde se defasoara actiunea pe ecran. Perfect pentru filme si jocuri, divertismentul prinde viata.
Canal central pentru dialog clar
 
Bucura-te de experienta unui dialog clar cu un canal central dedicat. Reda un sunet echilibrat si completeaza armonios experienta ta de divertisment acasa.
 
Bas puternic

 
Nu lasa cablurile sa stea in calea basului tau. Monteaza subwoofer-ul wireless oriunde doresti si inconjoara-te de un bas mai puternic, mai profund.
 
Surround sound expansion

Surround Sound Expansion extinde zona de ascultare atat pe laterale, cat si in sus pentru a emite un sunet de o calitate inalta constant. Acum te poti bucura de un sunet excelent, cu efecte surround cu adevarat captivante.
Conexiune wireless cu televizorul

 
Conecteaza Soundbar-ul la televizorul tau Samsung* cu usurinta, fara cabluri incurcate, prin Bluetooth. Te vei putea bucura de tot continutul instantaneu, cu un sunet mai clar si cu impact mai puternic.


*Compatibil cu televizoarele selectate Samsung. Solicita in magazin detalii suplimentare.

Streaming de muzica prin Bluetooth

 
Soundbar-ul foloseste Bluetooth pentru conectarea usoara, wireless, cu alte dispozitive. Bucura-te de muzica de pe telefonul mobil, la o calitate audio de exceptie.
 
One Remote

 
Nu ai nevoie de mai multe telecomenzi. Putere, volum si chiar efecte sonore, poti controla functiile cheie ale Soundbar-ului cu ajutorul telecomenzii One Remote a televizorului tau Samsung.
 
*Compatibil cu televizoarele selectate Samsung. Solicita in magazin detalii suplimentare.
Wireless surround sound ready

 
Wireless Surround Kit iti permite sa extinzi cu usurinta dispozitivul Soundbar la un sistem de sunet surround, fara a te incurca in cabluri**. Cu ajutorul Soundbarului poti crea un sistem de canale pentru o adevarata experienta de sunet surround.

*Samsung Wireless Rear Speaker Kit se vinde separat (Model accesorii: SWA-8500S). **Modulul wireless necesita un cablu de alimentare. Difuzoarele din spate sunt conectate la acest modul printr-un cablu.
Aplicatia Samsung Audio Remote

 
Controleaza-ti Soundbar-ul cu ajutorul aplicatiei Samsung Audio Remote pe smartphone sau tableta, cu sistem Android™. Conecteaza pur si simplu prin Bluetooth™ pentru a controla toate functiile cheie ale Soundbar-ului si asculta melodiile preferate pe telefonul mobil cu ajutorul unei singure aplicatii.

Specificatii

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Putere totala(W) 340
3D Da
Medii de redare

USB

Bluetooth

Hdmi

Format redare:

AAC

MP3

WAV

OGG

FLAC

SPECIFICATII AUDIO

Decodare sunet

Dolby Digital

DTS Digital Surround

SSE

Surround Sound Expansion (Virtual Surround Sound)

CONECTIVITATE

Porturi

USB

HDMI

Optic

Audio in

1 x micro USB

Subwoofer wireless Da
Alte conexiuni Bluetooth

CARACTERISTICI SPECIALE

Functii

Sistem Bass reflex

Center Speaker

One Control

Acustic beam

4K

ALTELE

Telecomanda Da
Culoare Negru
Dimensiuni (D x H x W mm)

1060.0 x 59.0 x 87.5 difuzor

215.0 x 384.5 x 304.0 subwoofer

Greutate (Kg) 13
Putere consumata (W) 28 + 28 subwoofer + difuzor
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.