Soundbar Samsung Harman Kardon HW-Q90R, 7.1.4, 512W, Wireless, UHQ, Dolby Atmos, dts:X, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Soundbar Samsung Harman Kardon HW-Q90R, 7.1.4, 512W, Wireless, UHQ, Dolby Atmos, dts:X, Negru de la Samsung

Difuzoare ce proiecteaza sunetul pe verticala

Undele puternice proiectate in tavan fac ca sunetul sa para ca vine de sus. Sunet uimitor, venit de sus, pentru o experienta de tip cinematografic, in inima casei tale.


Difuzoare ce proiecteaza sunetul pe diagonala

Cu difuzoare ce proiecteaza sunetul pe verticala, aflate de fiecare parte a Soundbar-ului, vei fi complet integrat in sunetul surround. Lasa-te inconjurat de sunet din toate directiile.



Functia Adaptive Sound iti asigura claritate pentru cele mai subtile detalii audio

Soundbar-ul Samsung analizeaza semnalul audio pentru a oferi automat un sunet optimizat in functie de fiecare scena. Functia Sunet adaptabil iti permite sa auzi vocile clar, chiar si la volume reduse.



Sunet completat de Audio Masters

Prin combinarea solutiilor inovatoare ale Samsung in domeniul divertismentului la domiciliu cu cei 65 de ani de expertiza audio-tehnica a Harmon Kardon, cele doua marci continua sa depaseasca limitele pentru a completa cu sunet de varf experienta de divertisment la domiciliu.



Auzi mai bine. Te joci mai bine

Fii gata pentru o experienta de joc puternica si captivanta, cu ajutorul subwooferelor care imbunatatesc modul in care traiesti scena de actiune si a difuzoarelor care ofera un sunet surround incredibil. Soundbar-ul trece automat la modul Joc atunci cand este conectat la televizorul tau Samsung. Astfel, te poti concentra pe joc, si nu pe reglaje.



Se aude perfect, oriunde ai fi asezat

Fiecare loc e locul perfect. Bucura-te de un sunet incredibil in mod constant in orice loc din camera, cu tweeterul de ultima generatie al Soundbar-ului.



Lasa sunetul original sa iti completeze experienta cinematografica

Transforma-ti muzica intr-un sunet mai detaliat si mai dinamic. Imbunatateste calitatea fisierelor tale de muzica pana la 32 de biti, pentru un sunet mai bogat.



Experienta HDR 10+ fluida

Cu 4K Pass-Through integrat, este usor sa conectezi surse video 4K, cum ar fi UBD sau consola de jocuri. Functioneaza chiar si cu surse HDR 10+, dandu-ti posibilitatea de a te bucura de un sunet de o calitate impecabila in perfecta armonie cu calitatea imaginii. Ai nevoie doar de o conexiune HDMI.



Muzica prinde viata prin controlul vocal

Nu iti aduci aminte titlul? Bucura-te de Soundbar in modul hands-free, folosind controlul vocal Alexa. Roag-o pe Alexa sa redea o melodie spunand doar titlul sau cateva versuri. Indiferent ce muzica ai chef sa asculti, Alexa o va gasi.



Redare wireless a muzicii

Soundbar-ul foloseste Bluetooth pentru conectarea usoara cu alte dispozitive. Bucura-te de muzica de pe telefonul tau mobil la o calitate audio inalta oriunde, fara cabluri de legatura. surround.


Control cu One Remote (Telecomanda unica)

Nu ai nevoie de mai multe telecomenzi. Pentru pornire, volum si chiar efecte sonore, poti controla functiile tastelor de sunet cu ajutorul telecomenzii Samsung TV prin interfata TV.



Ascultare mai inteligenta cu SmartThings

SmartThings iti permite sa-ti adaugi difuzoarele la reteaua ta, oferindu-ti un control mai mare asupra sunetului in interiorul casei tale inteligente. Transforma viata conectata la tehnologie intr-o experienta superioara.



CARACTERISTICI PRINCIPALE

Putere totala (W) 512
Format redare AAC MP3 WAV OGG FLAC ALAC AIFF

SPECIFICATII AUDIO

Decodare sunet Dolby Atmos Dolby 5.1ch / Dolby DD+ DTS-X DTS Digital Surround UHQ 32bit Audio

CONECTIVITATE

Porturi 2 x HDMI in 1 x HDMI out 1 x Optical In
Conectivitate WEB Wireless
Subwoofer wireless Da
Alte conexiuni Bluetooth

CARACTERISTICI SPECIALE

Functii Surround Sound Expansion (Virtual Surround Sound) Adaptive Sound Mode Auto Sound Mode Game Mode Smart Things App (Changed from Samsung Connect App) Alexa Spotify Connect

ALTELE

Telecomanda Da
Culoare Negru
Dimensiuni (D x H x W mm) 205 x 403 x 403 mm Subwoofer 1226.0 x 83.0 x 136.0 mm Difuzor principal
Greutate (Kg) 9.8 Subwoofer 8.8 Difuzor principal L : 2.1kg, R : 2.1kg
Putere consumata (W) 28W Subwoofer 35W Difuzor principal
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.