Soundbar Samsung Harman Kardon HW-Q70R, 3.1.2, 330W, Wireless, Dolby Atmos, dts:X, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Soundbar Samsung Harman Kardon HW-Q70R, 3.1.2, 330W, Wireless, Dolby Atmos, dts:X, Negru de la Samsung

Soundbar Samsung Harman Kardon HW-Q70R, 3.1.2, 330W, Wireless, Dolby Atmos, dts:X, Negru


Experienta audio captivanta cu sistem de 3.1.2 canale
   
1. Sunet de 3.1.2 canale

Te simti in mijlocul actiunii cu ajutorul standardelor superioare de sunet Dolby Atmos si DTS:X, iar cu tehnologia Samsung Acoustic Beam ai parte de sunet surround.
2. Adaptive Sound

Imbunatateste automat claritatea vocii in cazul volumelor reduse.
3. Compatibilitate

Compatibil cu dispozitivele tale si cu ecosistemul tau de acasa.
   
Stiinta sunetului

Testat si ajustat in cadrul California Audio Lab, acolo unde inginerii nostri de sunet folosesc cele mai avansate tehnologii acustice si modelarea computerizata de ultima ora pentru a-ti oferi un sunet perfect echilibrat, care umple intreaga incapere.
   
Sunet de 3.1.2 canale

Inconjoara-te intr-un mediu audio complet cu Soundbarul de 3.1.2 canale, optimizat cu tehnologia Samsung Acoustic Beam. Cu sisteme de redare a sunetului „object-based”, cum ar fi Dolby Atmos, tu si cei dragi puteti experimenta un divertisment captivant.
   
Auzi mai bine. Te joci mai bine

Fii gata pentru o experienta de joc puternica si captivanta, cu ajutorul subwooferelor care imbunatatesc scena si a difuzoarelor care ofera un sunet surround incredibil. Soundbar-ul trece automat la modul Joc atunci cand este conectat la televizorul tau Samsung. Astfel, te poti concentra pe joc, si nu pe reglaje.
   
Functia Adaptive Sound iti asigura claritate pentru cele mai subtile detalii audio.

Soundbar-ul Samsung analizeaza semnalul audio pentru a oferi automat un sunet optimizat in functie de fiecare scena. Functia Adaptive Sound iti permite sa auzi vocile clar, chiar si la volume reduse.
 
Experienta HDR 10+ fluida

Cu 4K Pass-Through integrat, este usor sa conectezi surse video 4K, cum ar fi Blueray Player sau consola de jocuri. Functioneaza chiar si cu surse HDR 10+, dandu-ti posibilitatea de a te bucura de un sunet de o calitate impecabila in perfecta armonie cu calitatea imaginii. Ai nevoie doar de o conexiune HDMI.
 
Difuzor central pentru dialog clar

Experimenteaza claritatea dialogului cu ajutorul unui difuzor central dedicat. Acesta ofera un sunet echilibrat intregii secvente audio si completeaza experienta ta de divertisment la domiciliu.
 
Bas puternic de 160W, atunci cand ai nevoie

Nu lasa cablurile sa stea in calea basului. Monteaza Soundbar-ul cu subwooferul wireless oriunde in locuinta ta si inconjoara-te de un sunet de bas puternic si profund.
 
Sunet completat de Audio Masters

Prin combinarea solutiilor inovatoare in domeniul divertismentului la domiciliu cu cei 65 de ani de expertiza audio-tehnica a Harmon Kardon, cele doua marci continua sa depaseasca limite pentru a aduce un sunet de varf experientei de divertisment la domiciliu.
 
Conexiune wireless cu televizorul

Conecteaza Soundbar-ul la televizorul tau Samsung* cu usurinta, fara aglomerare de cabluri, prin Bluetooth sau Wi-Fi. Te vei putea bucura imediat de momentele de relaxare, cu un sunet mai clar si mai puternic.
 
Control cu One Remote (Telecomanda unica)

Nu ai nevoie de mai multe telecomenzi. Pentru pornire, volum si chiar efecte sonore, poti controla functii cheie ale Soundbar-ului prin interfata televizorului, cu ajutorul telecomenzii acestuia.
 
Redare wireless a muzicii

Soundbar-ul Samsung foloseste Bluetooth pentru conectare wireless facila cu alte dispozitive. Bucura-te de muzica de pe telefonul tau mobil la o calitate audio inalta oriunde, fara cabluri de legatura.
 
Ascultare mai inteligenta cu SmartThings

SmartThings iti permite sa-ti adaugi difuzoarele la reteaua ta, oferindu-ti un control mai mare asupra sunetului in interiorul casei tale inteligente. Transforma viata conectata la tehnologie intr-o experienta superioara.

* Dispozitivele compatibile cu SmartThings pot varia in functie de regiune. Aceasta functie poate diferi in functie de telefonul mobil si OS (sistem de operare). Este necesara descarcarea si instalarea aplicatiei SmartThings.
 
Pregatit pentru sunet wireless surround

Setul de difuzoare surround wireless* iti permite sa iti transformi cu usurinta  Soundbar-ul intr-un sistem surround, fara aglomerare de cabluri.**Impreuna cu Soundbar-ul, poti crea un sistem de difuzoare pentru o experienta reala de  sunet surround.


CARACTERISTICI GENERALE

Design soundbar Cu subwoofer
Conectivitate Bluetooth Wi-Fi
Numar canale 3.1
Tip control Telecomanda Smartphone
Functii 4K Sunet surround virtual Game Mode
Raspuns in frecventa 35 - 20000 Hz
Putere 330 W
Conectori intrare 1 x HDMI 1 x Optical
Conectori iesire 1 x HDMI
Continut pachet 1 x Subwoofer
Culoare Negru
Lungime 111 cm
Latime 100 cm
Inaltime 59 cm
Greutate 3.6 Kg
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.