Soundbar Samsung HW-N300, 2.0, Wireless, Dolby, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Soundbar Samsung HW-N300, 2.0, Wireless, Dolby, Negru de la Samsung

Un accesoriu ideal pentru sunet optimizat

Acest partener ideal al televizorului iti permite sa obtii un sunet fidel si imersiv. Te bucuri de un sunet clar si puternic ajutorul Soundbar-ului compact.



*Soundbar-ul se conecteaza wireless la televizor printr-o conexiune Bluetooth.


Bas puternic cu un woofer incorporat

Inconjoara-te cu sunetul de bas puternic pe care il doresti, fara sa fi nevoie de un woofer separat. Soundbar-ul este echipat cu doua woofere integrate si un tub de sunet. Asta inseamna ca ai mai mult spatiu si mai mult bas.



Redarea muzicii prin port-ul USB integrat

Soundbar-ul te ajuta sa te bucuri mai usor de muzica ta preferata in confortul casei tale. Ai integrat un port USB 2.0, astfel incat tot ce trebuie sa faci este sa conectezi un dispozitiv de memorie ce contine fisierele de muzica si sa apesi butonul de redare.



Surround Sound Expansion

Tehnologia Samsung Surround Sound Expansion optimizeaza emiterea sunetului atat lateral, cat si vertical. Acum te poti bucura de un sunet excelent cu efecte surround cu adevarat imersive.



Conexiune wireless cu televizorul

Conecteaza Soundbar-ul la televizorul tau Samsung* cu usurinta, fara aglomerare de cabluri, prin Bluetooth. Te vei putea bucura imediat de continutul tau.



Redarea muzicii prin Bluetooth

Soundbar-ul foloseste Bluetooth pentru conectarea usoara cu alte dispozitive. Bucura-te de muzica de pe telefonul tau mobil la o calitate audio inalta oriunde, fara cabluri de legatura.



Control cu o singura telecomanda

Nu ai nevoie de mai multe telecomenzi. Pentru pornire, volum si chiar efecte sonore, poti controla functii cheie ale Soundbar-ului prin interfata televizorului, cu ajutorul telecomenzii acestuia.

*Compatibil cu anumite televizoare Samsung. Verifica in magazin pentru mai multe detalii.




Aplicatia Telecomanda Samsung Audio

Controleaza-ti Soundbar-ul cu ajutorul aplicatiei Telecomanda Samsung Audio de pe telefonul sau tableta cu sistem Android™. Pur si simplu conecteaza prin Bluetooth™ pentru a controla toate functiile cheie ale Soundbar-ului si pentru a reda listele de melodii preferate pe dispozitivul tau mobil, printr-o singura aplicatie.



CARACTERISTICI GENERALE

Design soundbar Fara subwoofer
Conectivitate Bluetooth
Numar canale 2
Tip control Telecomanda Smartphone
Functii Sunet surround virtual
Raspuns in frecventa 55Hz~20KHz
Conectori intrare 1 x USB 1 x Micro USB 1 x Audio In 1 x Optical
Continut pachet Manual de utilizare Telecomanda
Culoare Negru
Lungime 641 mm
Latime 107 mm
Inaltime 65 mm
Greutate 2 Kg
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.