Soundbar Samsung HW-R430, 2.1, 170W, Wireless, Dolby, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Soundbar Samsung HW-R430, 2.1, 170W, Wireless, Dolby, Negru de la Samsung

Completeaza experienta cinematografica cu un bas puternic



Kit boxe wireless spate SWA-8500

Kit-ul de difuzoare surround wireless SWA-8500 iti permite sa iti transformi cu usurinta Soundbar-ul intr-un sistem surround, fara aglomerare de cabluri *. Astfel vei avea un sistem de difuzoare care iti va oferi o experienta reala de sunet surround.



Bas puternic, atunci cand ai nevoie

Nu lasa cablurile sa iti deranjeze momentul de relaxare. Monteaza Soundbar-ul cu subwooferul wireless oriunde in locuinta ta si inconjoara-te de un sunet de bas puternic si profund.



Sunet optimizat pentru jocuri. Acum la indemana.
Acum ai acces la divertisment de calitate optima mult mai rapid.


Conecteaza consola si obtine imediat efectele uimitoare de sunet pe care le astepti. Setarile automate optimizeaza sunetul jocului pe care il joci, in timp ce tehnologia de anulare a sunetelor emise din directia gresita elimina sunete derutante, astfel incat sa auzi un sunet clar din directia corecta, pentru a te ajuta sa obtii avantaje in joc.



Conexiune wireless cu televizorul

Conecteaza Soundbar-ul la televizorul tau Samsung* cu usurinta, fara aglomerare de cabluri, prin Bluetooth. Te vei putea bucura imediat de momentele de relaxare, cu un sunet mai clar si mai puternic.



Control cu One Remote (Telecomanda unica)

Nu ai nevoie de mai multe telecomenzi. Pentru pornire, volum si chiar efecte sonore, poti controla functii cheie ale Soundbar-ului prin interfata televizorului, cu ajutorul telecomenzii acestuia.



Redare wireless a muzicii

Soundbar-ul Samsung foloseste Bluetooth pentru conectare wireless facila cu alte dispozitive. Bucura-te de muzica de pe telefonul tau mobil la o calitate audio inalta oriunde, fara cabluri de legatura.



Sunet optimizat pentru diverse tipuri de continut.

Soundbar-ul analizeaza automat sursele de sunet pentru a optimiza calitatea materialului audio in functie de tipul continutului redat. Indiferent daca este vorba de un meci la volum ridicat sau de o drama cu dialog silentios, poti conta pe cel mai bun Soundbar pentru a oferi sunete clare pentru o vizionare optimizata la televizor.



Aplicatia Telecomanda Samsung Audio

Controleaza-ti Soundbar-ul cu ajutorul aplicatiei Telecomanda Samsung Audio de pe telefonul sau tableta cu sistem Android™. Pur si simplu conecteaza prin Bluetooth™ pentru a controla toate functiile cheie ale Soundbar-ului si pentru a reda listele de melodii preferate pe dispozitivul tau mobil, printr-o singura aplicatie.



CARACTERISTICI GENERALE

Design soundbar Cu subwoofer
Conectivitate Bluetooth
Dolby Atmos Nu
Numar canale 2.1
Tip control Smartphone Telecomanda
Functii Sunet surround virtual
Raspuns in frecventa 43 - 20000 Hz
Putere 170 W
Conectori intrare 1 x Audio In 1 x Optical 1 x USB
Continut pachet Baterii 1 x Telecomanda 1 x Cablu optic 1 x Soundbar
Culoare Negru
Lungime 907.5 mm
Latime 70.5 mm
Inaltime 53.5 mm
Greutate 4 Kg
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.