Soundbar Sony HT-X8500, 2.1, Dolby Atmos, 4K HDR, Subwoofer dual incorporat, Bluetooth, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Soundbar Sony HT-X8500, 2.1, Dolby Atmos, 4K HDR, Subwoofer dual incorporat, Bluetooth, Negru de la Sony

Ascultati sunetul din toate directiile cu sunet surround simulat pe 7.1.2 canale

Vertical Surround Engine, cea mai recenta tehnologie surround a noastra, va permite sa va bucurati de senzatiile formatelor Dolby Atmos® si DTS:X® de pe o singura unitate subtire. Indiferent in ce tip de camera va aflati, tehnologia DSP avansata permite celor doua boxe frontale sa reproduca sunet complet de nivel cinematografic din toate directiile, inclusiv de sus.



Orice continut este convertit in mod extins la 7.1.2 canale

Acum va puteti bucura mai mult de continutul vizionat cu sunet pe maximum 7.1.2 canale2. Tehnologia noastra avansata de procesare a semnalelor digitale transforma chiar si sunetul stereo in sunet surround de nivel cinematografic, prin simpla apasare a unui buton de pe telecomanda.



Alegeti configuratia perfecta

Un buton pentru fiecare sunet – alegeti-l pe cel potrivit indiferent ce vizionati sau ascultati.

Mod Cinema

Simtiti si ascultati actiunea peste tot in jurul dvs., sunetul calatorind in spatele dvs. si scufundandu-va in experienta filmului.




Modul Muzica

Ascultati toata amplitudinea muzicii preferate in cele mai mici detalii.




Modul Joc

Cu semnale audio peste tot in jurul dvs., modul Game va ajuta sa va imbunatatiti perceptia spatiala, sa va ascutiti reflexele si sa va imbunatatiti performanta de joc.




Modul Stiri

Ascultati toate stirile importante si programele TV, deoarece detaliile vocale sunt redate peste muzica si efectele din fundal.




Modul Sport

Bucurati-va de sporturi ca pe stadion. Zgomotul ambiant al multimii este reglat fin ca sa simtiti emotiile de pe teren fara a pierde spusele comentatorului.



Beneficiati de un sunet de bas profund

Modelul HT-X8500 are un subwoofer dual puternic incorporat in centru, astfel incat sa va puteti bucura de sunet de bas profund redat de un echipament minimalist.



Subtire si elegant

Cu dimensiuni de doar 890 x 64 x 96 mm, bara de sunet HT-X8500 este ingusta, compacta, are un profil subtire si se potriveste cu televizorul BRAVIA. Printre elementele distinctive ale designului se numara o grila pentru boxe metalica perforata si conducte pe ambele parti ale subwooferului.



Se adauga usor sistemului dvs. AV

Conectati o consola de jocuri, playerul Blu-ray™ UHD sau dispozitivul set top box, precum si televizorul, cu ajutorul intrarilor digitale optice si HDMI.



Conectivitate wireless la televizor

Cu un televizor Sony BRAVIA compatibil cu transmitatorul Bluetooth®, puteti trimite sunetul in sistem wireless la bara de sunet.




Conexiune HDMI eARC cu un singur cablu

CU HDMI eARC3, puteti sa va bucurati de cele mai recente formate de sunet surround cu rate inalte de biti, cum ar fi Dolby Atmos® si DTS:X®, de la televizorul dvs. compatibil.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.