Soundbar SONY HT-A7000, 7.1.2, 500W, Bluetooth 5.0, LDAC, Subwoofer integrat, Dolby Atmos, DTS:X. Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Soundbar SONY HT-A7000, 7.1.2, 500W, Bluetooth 5.0, LDAC, Subwoofer integrat, Dolby Atmos, DTS:X. Negru de la Sony

Realism absolut cu sunet pe 7.1.2 canale

Descoperiti un nivel nou de imersiune. HT-A7000 va inconjoara in sunet surround autentic pe 7.1.2 canale, cu boxe multiple, un subwoofer incorporat si tehnologii audio avansate. Simtiti actiunea care se petrece deasupra si in jurul dvs. Este ca si cand ati fi acolo, pe scena.

Sunet surround suprem de la bara noastra de sunet emblematica

HT-A7000 are 7.1.2 canale, doua difuzoare orientate in sus pentru sunet de deasupra capului, doua tweetere directionate si cinci difuzoare frontale pentru un surround mai larg si un subwoofer dual integrat pentru un bas profund. Cu Vertical Surround Engine si S-Force PRO Front Surround, HT-A7000 creeaza un sunet surround virtual care vine din jurul dvs., astfel incat sa va puteti bucura pe deplin de emotiile oferite de Dolby Atmos® si DTS:X®.

 

Incercati experienta de sunet redat de sus 

Gratie tehnologiei Virtual Surround de la Sony, bara de sunet poate pozitiona sunetul in spatiul vertical, astfel incat puteti experimenta sunetul 3D fara a avea nevoie de difuzoare in tavan. Pe langa Dolby Atmos si DTS:X, Vertical Surround Engine ofera un sunet mai realist si multidimensional si in alte formate.

ebf874193950100d10172b4e352841d5 (720×438)

 

Sunet surround simplificat 

Utilizand doar difuzoarele frontale, tehnologia unica de procesare digitala a campului sonor de la Sony reproduce virtual campul sonor surround, cu sunet care vine spre tine din ambele parti. Va puteti bucura de un sunet surround bogat si cinematic fara a va aglomera spatiul de locuit.

Grafic aratand cum S-Force PRO Front Surround ofera sunet surround virtual folosind numai boxele frontale

 

Tehnologie sofisticata integrata in difuzoare

 

Asezati-va si bucurati-va de o acustica care umple incaperea cu doua difuzoare orientate in sus pentru sunet de deasupra capului, doua tweetere directionate si cinci difuzoare frontale pentru un sunet surround mai larg, plus un subwoofer pentru bas profund. 

 

CARACTERISTICI GENERALE

Design soundbar Cu subwoofer
Subwoofer wireless Nu
Numar canale 7
Putere 500 W
Putere soundbar 500 W
Culoare Negru

CONECTIVITATE

Conectivitate Bluetooth Wi-Fi Ethernet
Versiune Bluetooth 5.0
Conectori intrare

1 x RJ-45

1 x USB

1 x Digital Optical

1 x Analog In

Conectori iesire 1 x HDMI

CARACTERISTICI SUNET

Tehnologii audio

Dolby Atmos

Dolby Digital

Dolby Surround

Dolby True HD

CARACTERISTICI SMART

Aplicatii incluse

Spotify

Google Assistant

AirPlay

Chromecast

ALIMENTARE

Consum soundbar 65 W
Putere consumata in stand-by 0.5 W

DIMENISUNI

Dimensiune soundbar 1300 x 142 x 80 mm
Greutate soundbar 8.7 Kg
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.