Sony Soundbar premium HT-ST5000, Dolby Atmos, Hi-Res, 7.1.2 canale, Wi-Fi, Bluetooth, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Soundbar premium HT-ST5000, Dolby Atmos, Hi-Res, 7.1.2 canale, Wi-Fi, Bluetooth, Negru de la Sony

Asa cum au intentionat artistii

Cu sunetul de inalta rezolutie, va puteti bucura de cele mai subtile nuante ale sunetului la calitate mai buna decat a CD-ului. Pasiunea pentru muzica uneste fiecare componenta, pentru a avea senzatia ca artistul canta in fata dvs.

Descoperiti sunetul captivant absolut

Tehnologie S-Force PRO Front Surround cu 7.1.2 canale.

Sunetul nostru surround virtual combina procesarea semnalului digital si S-Force PRO Front Surround cu tehnologia frontului de unda pentru a emula un camp acustic natural, tridimensional, toate dintr-o singura bara de sunet si un singur subwoofer.

   

Dolby Atmos

Dolby Atmos ofera un realism uluitor printr-un sunet surround la 360°, pozitionand precis sunetele in mediul dvs., astfel incat configuratia pe 7.1.2 canale sa va invaluie in sunet chiar si de sus.

Materiale de calitate, design optim

Proiectate si fabricate din componente de inalta calitate pentru a oferi sunetul captivant suprem.

Vedeti clar datorita intervalului dinamic ridicat

Un semnal HDR (High Dynamic Range - Interval dinamic ridicat) ofera detalii, culori si contrast exceptionale, cu o gama mult mai ampla de luminozitate decat alte formate video.

Conectati-va

Cele 3 intrari HDMI compatibile HDCP 2.2, iesirea HDMI ARC, conexiunea SPDIF optica, cea AUX analogica si cea USB va ofera posibilitatea sa suplimentati mereu configuratia dvs. Home Cinema.

Amplificator digital S-master HX

Amplificatorul digital S-master HX reduce distorsiunile producand rezultate precise in cazul frecventelor inalte (peste 40 kHz).

Motor de accentuare a sunetului digital HX

Tehnologia DSEE HX de conversie ascendenta foloseste un algoritm pentru analizarea muzicii si inlocuirea armonicilor pierdute, readucand semnalele audio la o calitate apropiata de cea specifica inaltei rezolutii.

Clear Audio+

De la modul pentru jocuri la cel pentru film sau muzica, functia ClearAudio+ regleaza setarile de sunet in mod automat pentru a se potrivi cu ce vizionati sau ascultati.

Conectati-va intr-o clipa

Realizati o conexiune rapida NFC printr-o atingere, pentru a incepe redarea, in timp real, a muzicii de pe smartphone-urile selectate, prin intermediul receptorului.

Redare in timp real prin Bluetooth

Redati muzica in timp real in mod wireless cu tehnologia Bluetooth de pe un smartphone, o tableta sau un laptop.

Redare wireless in timp real

Conectati-va la internet folosind functia Wi-Fi integrata pentru acces instantaneu la servicii de muzica precum Spotify si altele disponibile prin Chromecast-ul integrat si redati muzica in timp real de pe dispozitive din reteaua dvs. de domiciliu.

Conectati-va la muzica dvs.

Bucurati-va de redarea fara efort si instantanee a muzicii folosind tehnologia wireless Bluetooth cu NFC.

Acces mai rapid la muzica

Reveniti fara intarziere la melodiile preferate. Folosind butonul special Serviciu de muzica, puteti relua auditia exact de unde ati ramas pe alt dispozitiv prevazut cu Spotify.

Transmiteti in timp real cu Chromecast built-in

Redati in timp real muzica, podcasturi si posturi de radio din peste 100 de aplicatii audio, inclusiv din Google Play™ Music si altele.

Sunetul care ramane cu dvs.

Transmiteti muzica in toata locuinta cu Sony | Music Center

Ascultati toate melodiile minunate in toata locuinta cu modul de auditie in mai multe camere, controlat din aplicatia Sony | Music Center (numita anterior SongPal). Folositi aplicatia Sony | Music Center pentru a grupa barele de sunet si boxele wireless Sony, apoi transmiteti prin serviciul muzical preferat sau de la televizor prin conexiune HDMI, optica sau analogica.

Specificatii

CARACTERISTICI PRINCIPALE

3D Da
Smart Da

SPECIFICATII AUDIO

Decodare sunet

Dolby Atmos

Dolby TrueHD

Dolby Digital

Dolby Digital +

Dolby Dual Mono

CONECTIVITATE

Porturi

LAN

Audio Out

Optic

USB

HDMI

Conectivitate WEB Wireless
Subwoofer wireless Da
Alte conexiuni Bluetooth

CARACTERISTICI SPECIALE

Functii

S-Force PRO Front Surround

Sincronizare A/V

Efecte de sunet

Mod nocturn

Ridicare voce

Servicii de muzica

Trecere 4K HDR HDMI

ALTELE

Culoare Negru
Dimensiuni (D x H x W mm)

1.180 x 80 x 145 mm unitate principala

248 x 403 x 426 mm subwoofer

Greutate (Kg)

8.2 unitate principala

14,1 subwoofer

Altele Accesorii: Cablu optic, Baterii
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.