SSD extern Sandisk Extreme® Portable V2, 1TB, NVMe, USB 3.2 Gen 2, protectie IP55

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
625,64 lei
Pret 36 Rate Optimo: 22.93 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

SDSSDE61-1T00-G25

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere SSD extern Sandisk Extreme® Portable V2, 1TB, NVMe, USB 3.2 Gen 2, protectie IP55 de la SanDisk

Puternic si totusi portabil

Beneficiati de performante rapide NVMe™ cu viteze de citire de 1050 MB/s si de scriere de 1000 MB/s, intr-o unitate portabila de mare capacitate, perfecta pentru a crea continut uimitor sau pentru a capta imagini incredibile.

   

Destul de rezistent pentru a-l lua cu tine

Protectia impotriva caderilor de pana la doi metri si rezistenta la apa si praf IP552 inseamna ca aceasta unitate durabila poate indura bataile.

   

Calatoriti fara griji

Beneficiati de un plus de liniste sufleteasca cu o garantie mare si o carcasa durabila din silicon, care ofera o senzatie premium si o protectie suplimentara la exteriorul unitatii.

   

Se duce unde te duci

Folositi bucla practica a carabinierului pentru a atasa unitatea la cureaua de centura sau la rucsac, pentru un plus de siguranta atunci cand va aflati in lume.

   

Puneti un lacat pe fisierele dvs.

Ajutati la pastrarea confidentialitatii continutului privat cu protectia prin parola inclusa, cu criptare hardware AES pe 256 de biti.

 

   

Depozitare de calitate profesionala

De la SanDisk®, marca in care fotografii profesionisti din intreaga lume au incredere pentru a gestiona cele mai bune fotografii si inregistrari.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.