SSD Extern WD My Passport™ 2TB, USB 3.2 Gen2 Type-C/A, NVMe, Space Gray

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
863,67 lei
Pret 36 Rate Optimo: 31.66 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

WDBAGF0020BGY-WESN

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere SSD Extern WD My Passport™ 2TB, USB 3.2 Gen2 Type-C/A, NVMe, Space Gray de la WD

Performanta care iti duce productivitatea la limite

Salvati, accesati si protejati continutul care conteaza cu SSD-ul My Passport™, oferindu-va viteze de citire de pana la 1050 MB / s2 si viteze de scriere de pana la 1000 MB / s2 cu tehnologia NVMe™.

 

Performanta accelerata

Fisierele mai mari si mai mult continut necesita performante la nivelul urmator. SSD-ul My Passport™ ofera viteze de citire de pana la 1050MB / s2 si viteze de scriere de pana la 1000MB / s2, astfel incat sa puteti accesa lumea digitala oricand, oriunde.

 

Parole protejate de criptare hardware

Lumea ta digitala este de nepretuit. Va ajuta sa va pastrati datele in siguranta cu criptarea hardware AES pe 256 de biti activata prin parola si backup simplu.

 

Duce rezistenta la un alt nivel

Transportati-va datele cu incredere. SSD-ul My Passport™ are un design indraznet, metalic, suficient de dur pentru a face fata oricarui lucru care iti vine in cale. Rezistent la socuri si vibratii. Rezistent la cadere pana la 1,98 m.

My Passport USB 3.2 SSD Desk Falling

 

Backup simplu

Software-ul de backup inclus faciliteaza activarea backupurilor simple ale fisierelor de mare capacitate pe contul dvs. de unitate sau pe serviciu cloud. Setati-l si uitati ca exista! Compatibil cu Apple Time Machine (necesita reformatare).

 

Noul aspect al performantei SSD

Conceput elegant intr-o gama de culori si incadrat intr-un design compact metalic elegant. SSD-ul My Passport™ este proiectat de la baza pentru a fi o unitate de calitate, atat in ​​interior cat si in exterior, pentru a oferi performante fiabile. Este o unitate de incredere construita cu fiabilitatea WD.

 

Usor de folosit imediat dupa ce a fost scos din cutie

Nu este necesara configurarea. Gata de utilizare imediat ce este scos din cutie si compatibila cu PC si Mac. Echipat cu tehnologia USB 3.2 Gen-2, SSD-ul My Passport™ vine cu un cablu USB-C™ si un adaptor USB-A pentru a lucra cu sisteme vechi.

My Passport USB 3.2 SSD Prod IMG Computer
Vezi mai mult

  • Detalii
  • General
    • Dimensiuni
      100.08 x 55.12 x 8.89

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.