Thermaltake Cooler notebook LifeCool II Black, dimensiune notebook: 10" - 17"

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Cooler notebook LifeCool II Black, dimensiune notebook: 10" - 17" de la Thermaltake

Coolerul Thermaltake LifeCool II

 

Coolerul LifeCool II raceste in mod eficient laptopul dumneavoastra prin indepartarea acumularii de caldura in exces. Acesta are in partea inferioara o suprafata tampon captusita, pentru a putea fi folosit in diverse spatii. De asemanea acesta este dotat cu picioruse anti-alunecare pentru siguranta laptopului dumneavoastra.

   

Eleganta aluminiului

 

Combinatia perfecta dintr-o suprafata rece din aluminiu si orificii de aerisire ovale, fac ca fluxul de aer si caldura sa se disipe intr-un mod eficient.

   

Portabilitate marita

 

Datorita design-ului slim si a greutatii reduse, de doar 677 grame, portabilitatea coolerului Thermaltake LifeCool II este simtitor sporita.

   
Coolerul LifeCool II are in partea inferioara o suprafata tampon captusita, pentru a se evita contactul direct intre utilizator si ventilatorul device-ului.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip accesoriu Cooler notebook
Compatibilitate minima (inch) 10
Compatibilitate maxima (inch) 17
Interfata USB
Material Aluminiu Plastic
Culoare Negru
Dimensiuni (D x H x W mm) 423.5 x 319.2 x 54.3
Greutate 677 g
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Diagonala maxima
      17"

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.