GEWISS Statie incarcare electrica I-CON Wall Box, 7.4kW, 230V, 32A, IP55 ,RFID - Type 2 Mobile With Cable

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Statie incarcare electrica I-CON Wall Box, 7.4kW, 230V, 32A, IP55 ,RFID - Type 2 Mobile With Cable de la GEWISS

Statia de incarcare, GWJ3012R Gewiss reprezinta o solutie eficienta pentru o reincarcare rapida, fiind dotata si cu o priza antivandalism, ca alternativa la conectorul cu cablu.

Cu un design compact si modern, aceasta statie prezinta o putere totala de 7.4kW si ofera un management inteligent al sarcinii. De asemenea, statia permite diferite posibilitati de instalare, precum montarea incastrata, pe perete sau pe podea.

Posibilitatea integrarii statiei in aplicatia mobila I-CON Manager, permite controlarea dispozitivului din aplicatie. Astfel, poti configura statia si poti alege dintre cele 2 moduri de functionare, ECO sau DLM.

Totodata, dispozitivul este dotat cu indicile de protectie IP55, beneficiand astfel de o rezistenta ridicata. Mai mult, activarea incarcarii se realizeaza prin utilizarea cardului RFID.

Curent nominal 32A
Interfata umana LED RGB
Priza/Conector Nr. (Tip) 1 (Conector tip 2 cu cablu de 5 mt.)
Putere totala 7,4 kW
Activarea incarcarii Gestionat local, prin RFID
Tensiune nominala 230V
Montare si instalare Montare pe perete (montare pe podea cu suport)
Material Termoplastic (de origine postindustriala)
DC Verificarea scurgerilor Da
Clasa de protectie IP IP55
Temperatura de operare -25 +50 °C
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.