Green Cell Statie de incarcare masini electrice GC EV PowerBox 22kW Type 2, Trifazata + Card RFID

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Statie de incarcare masini electrice GC EV PowerBox 22kW Type 2, Trifazata + Card RFID de la Green Cell

GC EV PowerBox
Pregatiti-va pentru rEVolution

Incarcati-va masina electrica in confortul casei, fara a mai fi nevoie sa va deplasati la statiile de incarcare amplasate in oras.
 
Statia de incarcare poate fi instalata atat in interior cat si la exterior in zone acoperite. Datorita gradului de protectie ridicat IP66, statia este rezistenta la praf si la jeturi de inalta presiune.

 

1.jpg
 

2.jpg

Un sistem de incarcare modern si rapid

Vehiculele electrice reprezinta viitorul. Echipati-va astazi cu incarcatorul GC EV PowerBox si transformati-va garajul, spatiul de acasa sau parcarea de la birou intr-un loc prietenos pentru utilizatorii de vehicule electrice / plug-in hybrid. Un sistem de incarcare modern si rapid si un design minimalist - asta este ceea ce obtineti cu ajutorul incarcatorului Green Cell.
 
 

Afisaj LCD

Toate datele relevante privind incarcarea sunt afisate pe display: procentajul bateriei, timpul estimativ pana la incarcarea completa, temperatura de functionare.
 
 

RFID

In interiorul Wallbox, exista un cititor de carduri RFID incorporat, datorita caruia puteti activa sau finaliza rapid si usor incarcarea masinii electrice.
 
 

Conexiune trifazica

Trebuie doar sa conectati 5 cabluri si incarcatorul este gata de utilizare.
 
 

Mai bine sa ai de ales

Priza de Tip 2 va permite sa conectati orice cablu, in functie de conectorul de care aveti nevoie in prezent. Este un cablu de Tip 2 sau poate de Tip 1?
 
 

Conector tip 2 - standard european

Priza de incarcare GC EV PowerBox este cea mai populara priza de Tip 2 din Europa (IEC 62196-2). Fiind un conector standardizat, acesta va asigura o compatibilitate larga cu cablurile care pot fi achizitionate in UE, de exemplu Tip 2 - Tip 2 si Tip 2 - Tip 1.
 
 

Specificatii

- Putere: 22 kW
- Amperi: 32 A
- Lungime cablu: 5.5 m
- Temperatura functionare: -40 - 55 °C
- Tip montare: Pe perete
- Tensiune intrare: 380 V +/- 20 V AC (trifazat), 32 A (max), 50 Hz
- Tip incarcator: Type 2
- Afisaj Digital
- Grad de protectie: IP66 si IK10 (nu dispune de OCPP 1.6)
- Limba afisata: Engleza
Vezi mai mult

Opiniile clientilor despre Green Cell Statie de incarcare masini electrice GC EV PowerBox 22kW Type 2, Trifazata + Card RFID

Rating general:
5
5 (1)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Hentes (Oradea) - Scor: 5/5 | acum 1 an
Green Cell Statie de incarcare masini electrice GC EV PowerBox 22kW Type 2, Trifazata + Card RFID

Sunt foarte incantat de statie

produs cumparat de la Badabum.ro.
Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.