Gorenje Incalzitor pentru biberoane si alimente BW330BY, 300 W

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Incalzitor pentru biberoane si alimente BW330BY, 300 W de la Gorenje

Utilizare multipla

Incalzeste si sterilizeaza
Puteti utiliza incalzitorul de biberoane si alimente Gorenje BW330BY pentru a incalzi laptele, laptele matern, apa sau formula in biberoane, puteti incalzi alimente solide sau prelucrate, achizitionate in borcane. De asemenea, puteti sa sterilizati articole mici, cum ar fi tetinele sau biberoanele.

Laptele matern este in siguranta

Fara zone fierbinti
Gatirea cu abur pastreaza substantele nutritive din alimente pentru copii. Este complet sigur de utilizat pentru a incalzi laptele matern. Incalzeste laptele uniform pentru a evita zonele fierbinti.

Intotdeauna pregatit

Reumplerea cu apa este necesara dupa cateva utilizari
Rezervorul de apa din partea de jos a aparatului este suficient de mare pentru incalzirea mai multor alimente inainte de a reumple cu apa. Aceasta caracteristica faciliteaza utilizarea si economiseste timp.ul

Control simplu

Setarea simpla a temperaturii cu ajutorul butonului de control
Lumina de control se va aprinde pentru a indica functionarea aparatului. In timpul procesului de incalzire, lumina se va aprinde si se va stinge pentru a indica faptul ca apa care inconjoara sticla este incalzita la temperatura setata.

 
 
Informatii tehnice

Picior cauciucat anti-alunecare
Culoare: Alb
Putere de incalzire: 330 W
Dimensiuni (Lx Ix A): 12,2 × 23,9 × 12,2 cm
Dimensiuni ambalare (Lx Ix A): 13,6 × 26,4 × 13,6 cm
Greutate neta: 0,7 kg
Greutatea bruta: 0,8 kg
Putere: 330 W
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.