Gorenje Aparat de gatit cu abur BFM900BY, 5 in 1, sterilizare, pasare, reincalzitor, maruntitor

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de gatit cu abur BFM900BY, 5 in 1, sterilizare, pasare, reincalzitor, maruntitor de la Gorenje

 

 



Multifunctional 5 in 1

Ajutor versatil
Gorenje Baby Food Multichef va va scuti de unele sarcini frecvente, care sunt consumatoare de timp, in special pentru parintii tineri. Este potrivit pentru gatit la abur, pasare, reincalzire, sterilizare si tocare. Tot ce trebuie sa faceti este sa preparati ingrediente de buna calitate, spalate si taiate in bucati mari.

Gardienii vitaminelor

Gatirea la abur pastreaza nutrientii in alimente
Gatirea la abur este cea mai sanatoasa metoda posibila de preparare, deoarece permite produsului alimentar sa-si pastreze nutrienti, aroma si gustul.

Mese diversificate gata in 15 minute

Timp de gatire si preparare redus
Fructe, legume, carne sau peste pot fi gatite la abur in trei cosuri diferite, impreuna sau separat - in functie de timpul necesar prepararii

Maruntire sau amestecare

Puteti prepara piureuri sau alimente cu bucati mari
Daca bebelusul tau consuma si alimente solide, ingredientele fierte pot fi presate intr-un piure moale. O alta alternativa este un piureul amestecat cu bucati de alimente.

Dozare precisa

Dozarea precisa se face cu ajutorul scalei gradate de pe cana
Scala de masurare de pe vasul blenderului va permite sa adaugati rapid si simplu, cu precizie, cantitatea de ingrediente necesara. Acest lucru va ajuta sa urmati mai usor retete avansate pentru a servi o masa echilibrata si gustoasa copilului tau

 
 
Informatii tehnice

Usor de preparat mancarea bebesusului
Mecanic
Accesoriu pentru gatit la abur
Dimensiuni (Lx Ix A): 31 × 23,5 × 16 cm
Dimensiuni ambalare (Lx Ix A): 30 × 26,2 × 20 cm
Greutate neta: 2,2 kg
Greutatea bruta: 2,8 kg
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.