Philips-AVENT Sterilizator electric de biberoane Philips Avent Advanced SCF291/00, tava de scurgere, sterilizare in 10 min, design compact, 220V

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
317,00 lei

Taxa verde: 1,91 lei

(Pret cu taxa verde: 318,91 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 11.69 lei/luna
1 buc resigilate in stoc
Pret resigilat: 215,00 lei

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

SCF291/00

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

  • Sterilizatoare & incalzitoare Philips-AVENT Sterilizator electric de biberoane Philips Avent Advanced SCF291/00, tava de scurgere, sterilizare in 10 min, design compact, 220V

    Produs cu urme de utilizare, ambalaj deteriorat, zgarieturi.

    Pret resigilat: 215,00 lei

Descriere Sterilizator electric de biberoane Philips Avent Advanced SCF291/00, tava de scurgere, sterilizare in 10 min, design compact, 220V de la Philips-AVENT

Sterilizator electric de biberoane Philips Avent Advanced SCF291/00, tava de scurgere, sterilizare in 10 min, design compact, 220V 

Sterilizeaza pana la sase biberoane cu accesorii in doar 10 minute. Ingust, dar incapator, sterilizatorul de biberoane Advanced este rapid si eficient, distrugand 99,9% din germeni* pentru siguranta la fiecare hranire.

Uita de bacteriile nocive

Cu Philips Avent, sterilizarea este delicata, eficienta si fara substante chimice. Toate sterilizatoarele utilizeaza puterea aburului pur – nimic altceva – pentru a distruge 99,9% din germenii nocivi*.

Un ciclu de sterilizare dureaza doar 10 minute

Bucura-te de viteza si siguranta cu ciclul de sterilizare care dureaza doar 10 minute; dupa aceea, sterilizatorul se opreste automat.

Conceputa pentru a reduce posibilitatea aparitiei mirosurilor neplacute

Noua noastra tava de scurgere protejeaza placa de incalzire de picaturile de lapte, reducand astfel posibilitatea aparitiei mirosurilor neplacute.

Sterilizatorul nostru a fost conceput pentru flexibilitate si economie de spatiu

Sterilizatorul nostru avansat este adaptabil, reducandu-si dimensiunile pentru articole mai mici precum suzete, dar si pentru a ocupa spatiu minim pe blatul de bucatarie atunci cand nu este utilizat.

Ramane steril timp de 24 de ore*

Curatarea temeinica si fara substante chimice asigurata de sterilizator va mentine continutul steril timp de pana la 24 de ore. Cum? Nu trebuie decat sa lasi capacul pus.

Interior spatios, exterior compact

Sterilizatorul nostru este ingust, dar in el incap pana la sase biberoane Philips Avent. Are, de asemenea, spatiu si pentru alte articole esentiale, de la tetine si suzete pana la o pompa de san manuala.

Acest sterilizator se curata rapid si usor

De sus pana jos, de la interior la exterior, sterilizatorul se curata rapid si usor – chiar si placa de incalzire. Astfel, vei avea mai mult timp pentru micutul tau.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.