Black+Decker Storcator fructe si legume BXJE200E, cu melc, presare la rece, 200 W, Capacitate Recipient Pulpa 0.6 l

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
792,18 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 793,37 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 29.08 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

BXJE200E

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Storcator fructe si legume BXJE200E, cu melc, presare la rece, 200 W, Capacitate Recipient Pulpa 0.6 l de la Black+Decker

Performant si elegant, storcatorul de fructe si legume Black+Decker cu motor de 200 W, melcpresare la rece elibereaza savoarea fructelor si legumelor favorite, fara sa risipeasca nutrientii. Aparatul stoarce lent fructele si legumele, la o viteza de 70 RPM, astfel incat tehnologia de presare la rece pastreaza perfect vitaminele si nutrientii.

Cu finisaje elegante din inox si carcasa transparenta a motorului pentru monitorizarea procesului de stoarcere, aparatul este dotat cu 1 viteza si functia Reverse (inversarea sensului rotatiei melcului) pentru a impinge ingredientele in cazul blocarii, facilitand astfel stoarcerea. Mecanismul fiabil cu melc robust este utilizat pentru presarea si stoarcerea eficienta a sucului din fructe si legume, rezultatul fiind o cantitate mult mai mare de lichid omogen.

De asemenea, storcatorul include un filtru realizat din otel inoxidabil, de inalta calitate, ce zdrobeste si macina pulpa fructelor si a legumelor, precum si tub de alimentare foarte larg de 80 mm, ideal pentru stoarcerea rapida si usoara a fructelor si legumelor intregi. Gura de scurgere proiectata anti-picurare impiedica scurgerea sucului obtinut prin recipientul prevazut cu un capac ermetic, pastrand astfel curatenia in bucatarie. Pulpa ramasa dupa stoarcere va fi colectata intr-un recipient din plastic rezistent de 0.6 L, iar sucul extras din pulpa fructelor si a legumelor poate fi depozitat in recipientul gradat, inclus.

Baza storcatorului contine picioruse anti-alunecare, cu ajutorul carora il puteti fixa pe orice blat de lucru din bucatarie. Accesoriile storcatorului se asambleaza usor. Toate componentele detasabile pot fi curatate in masina de spalat vase, in conditii de siguranta.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.