Black+Decker Storcator electric citrice BXCJ350E, 350 W, 650 ml

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Storcator electric citrice BXCJ350E, 350 W, 650 ml de la Black+Decker

Storcator electric citrice Black+Decker 350 W este dotat cu parghie si motor profesional CA, fiind conceput special pentru obtinerea unui flux continuu de suc natural, cu efort minim. Inovator, storcatorul electric este dotat cu maneta ergonomica pentru presare realizata din inox, ideala pentru stoarcerea fructelor fara murdarirea mainilor.

Datorita usurintei folosirii parghiei, presiunea este puternica si continua, astfel maximizandu-se extractia sucului de citrice. De asemenea, storcatorul este prevazut cu un filtru din otel inoxidabil, precum si cu filtru cu regulator de pulpa reglabil, care permite prepararea sucurilor naturale cu o cantitate mai mare sau mai mica de pulpa.

Storcatorul de citrice Black+Decker cu puterea de 350 W are carcasa eleganta din inox cu finisaj antiamprenta si este dotat cu un sistem antipicurare ce impiedica picaturile de suc sa se scurga pe blatul de lucru, precum si cu doua conuri diferite, potrivite pentru orice dimensiune de citrice. De asemenea, acesta include un recipient pentru suc, cu o capacitate de 650 ml, care permite scurgerea sucului obtinut, direct in pahar.

Baza storcatorului prezinta picioruse antiderapante, cu ajutorul carora il puteti fixa pe orice blat de lucru din bucatarie. Toate componentele detasabile pot fi curatate in masina de spalat vase, in conditii de siguranta.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.