Storcator de fructe Braun J500WH, 900W, recipient suc 1.25 l, recipient pulpa 2 l, 2 viteze, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Storcator de fructe Braun J500WH, 900W, recipient suc 1.25 l, recipient pulpa 2 l, 2 viteze, alb de la Braun

Braun 500 WH sa va ofera rapid si usor un suc bun. Grosimea mare a tubului de alimentare de 75 mm va permite sa introduceti fructe intregi, ceea ce nu reprezinta o problema pentru motorul puternic de 900 W. Cu sistemul sau de extractie rapida, sucul dvs. proaspat va fi preparat in doar 15 secunde. Solutia ideala! Recipientul de pulpa de 2l va recolta tot ce nu doriti in sucul dvs. Este usor de indepartat si este destinat masinii de spalat vase. De asemenea, primiti o perie de curatare pentru a permite o intretinere optima si igienica a micrositei.
   
Storcatorul 500 WH a fost conceput pentru a asigura o utilizare optima si sigura. Sistemul de securitate cvadruplu asigura, daca este necesar, o oprire automata in trei secunde. Storcatorul are de asemenea picioare anti-alunecare mici pentru stabilitate optima si este fabricat din materiale de inalta calitate, cum ar fi plastic fara BPA si otel inoxidabil. Acest storcator de incredere extrem de fiabil iti va oferi sucuri delicioase care sunt excelente pentru sanatatea ta.
   
Acest storcator nu este numai fiabil in bucatarie si bun pentru sanatatea dumneavoastra. Datorita gatului protejat impotriva stropirii, in bucatarie nu exista pete sau stropi. Prin apasarea butonului, activati sistemul anti-picurare foarte practic, fara sa atingeti gatul, ceea ce este mult mai igienic si evitati sa aveti vreo picatura de suc pe blatul de lucru.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Fast juicer
Utilizat pentru Fructe
Legume
Utilizare Rezidential
Material carcasa Inox
Plastic
Material recipient Plastic
Caracteristici cheie Sistem anti-alunecare
Sistem de siguranta
Sistem stocare cablu
Lavabil in masina de spalat vase
Sistem anti-picurare
Accesorii incluse Accesoriu impingere
Separator spuma
1 x Perie de curatare
1 x Storcator
Culoare Alb

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 900 W
Trepte de viteza 2
Capacitate recipient suc 1250 ml
Capacitate recipieint pulpa 2000 ml

DIMENSIUNI

Diametru tub 7.5 cm
Greutate 4.7 Kg

Vezi mai mult

Opiniile clientilor despre Storcator de fructe Braun J500WH, 900W, recipient suc 1.25 l, recipient pulpa 2 l, 2 viteze, alb

Rating general:
5
5 (1)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

VIOREL - Scor: 5/5 | acum 1 an
Storcator de fructe Braun J500WH, 900W, recipient suc 1.25 l, recipient pulpa 2 l, 2 viteze, alb

Excepțional! Sunt f.mulțumit.

produs cumparat de la Badabum.ro.
Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.