Storcatoare de Fructe si Legume - Storcatoare Citrice

Storcatoare de Fructe si Legume - Storcatoare Citrice cu preturi cuprinse intre 39 lei si 1218 lei

Storcator de fructe si legume Tefal ZC150838 Juiceo, 150 W, 80 Rpm, presare la rece, 1 filtru, Rosu/NegrStorcator de fructe si legume Tefal ZC150838 Juiceo, 150 W, 80 Rpm, presare la rece, 1 filtru, Rosu/Negru

 
638,13 lei
in stoc furnizor
Descriere Storcatoare de fructe

Atunci cand iei micul dejun, nimic nu se compara cu un pahar de suc proaspat de portocale preparat cu un storcator de citrice pe loc, chiar la tine in bucatarie. Un stil de viata sanatos porneste de la alimentatie, insa alimentatia nu se rezuma doar la ceea ce mancam, ci si la ceea ce bem.

Daca bei frecvent sucuri de fructe, ii oferi organismului tau o sursa constanta de vitamine, de care are atat de multa nevoie. Cu un storcator de fructe, vei putea sa prepari bauturi sanantoase si hranitoare care te vor ajuta sa-ti schimbi obieciurile alimentare si sa-ti intaresti sistemul imunitar cu un minimum de efort.

La Badabum vei gasi zeci de modele de storcatoare de fructe si legume, toate la un raport calitate - pret pe care cu greu il vei gasi in alte magazine online. Alege si comanda modelul potrivit pentru tine si familia ta direct de pe site printr-un simplu click, chiar din confortul casei tale, fara efort si fara batai de cap.