Philips Storcator de fructe Avance Collection HR1869/70, 900 W, Recipient suc 2.5 l, Tub XXL, Negru/Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Storcator de fructe Avance Collection HR1869/70, 900 W, Recipient suc 2.5 l, Tub XXL, Negru/Inox de la Philips

Storcator de fructe Avance Collection HR1869/70, 900 W, Recipient suc 2.5 l, Tub XXL, Negru/Inox

Suc maxim. Batai de cap minime.

Storcatorul Philips din colectia Avance stoarce si ultima picatura din fructele si legumele dvs., datorita conceptului de sita inversata. Datorita tehnologiei QuickClean, curatarea storcatorului nu a fost niciodata mai usoara.

Caracteristicile produsului

  • Preparati pana la 2,5 l de suc dintr-o miscare

    Preparati pana la 2,5 l de suc dintr-o miscare

    Datorita sistemului inovator de extragere a sucului cu sita inversa, acest storcator extrage cu pana la 10% mai mult suc*. De asemenea, in functie de tipul de fruct sau leguma stoarsa, se pot prepara pana la 2,5 litri de suc dintr-o data, fara a fi nevoie sa goliti recipientul pentru pulpa.

  • Stoarceti si cele mai dure ingrediente - 900 W

    Stoarceti si cele mai dure ingrediente - 900 W

    Stoarceti si cele mai dure ingrediente cu un motor puternic de 900 W.

  • Nu necesita taiere prealabila datorita tubului de alimentare XXL

    Nu necesita taiere prealabila datorita tubului de alimentare XXL

    Tubul de alimentare foarte mare, de 80 mm, va permite sa stoarceti si fructe sau legume mai mari, precum merele, morcovii si radacinile de sfecla, fara a le taia in prealabil.

  • Tehnologie QuickClean cu sita lucioasa

    Tehnologie QuickClean cu sita lucioasa

    Storcatorul de fructe Philips este conceput pentru a putea fi curatat usor, datorita tehnologiei QuickClean. Curatarea este acum la fel de usoara precum clatirea, datorita functiei de pre-curatare si sitei lucioase QuickClean.

  • Functia de pre-curatare elimina fibrele nedorite

    Functia de pre-curatare elimina fibrele nedorite

    Storcatorul Philips este primul storcator centrifugal de pe piata cu functie de pre-curatare. Turnand apa in elementul de impingere, puteti crea o fantana de apa in aparat, care elimina fibrele nedorite de pe capac si usureaza curatarea sitei.

  • Stergeti cu usurinta fibrele din sita cu suprafata lucioasa

    Stergeti cu usurinta fibrele din sita cu suprafata lucioasa

    Intr-o sita standard raman multe fibre de pulpa, ceea ce o face dificil de curatat. Acesta nu este cazul cu sita lucioasa QuickClean a storcatorului Philips, deoarece toate suprafetele sitei sunt lucioase. Dupa curatarea prealabila, puteti sterge cu usurinta fibrele ramase cu o perie standard de bucatarie. Storcatorul complet poate fi acum curatat intr-un minut!

  • Toata pulpa este colectata intr-un loc pentru o curatare usoara

    Toata pulpa este colectata intr-un loc pentru o curatare usoara

    Pulpa va fi colectata in singurul loc in care ar trebui sa se afle: in recipientul pentru pulpa al storcatorului dvs. de fructe de la Philips. Prin urmare, nu mai este nevoie sa indepartati pulpa de pe alte componente, cum ar fi de pe capac. Datorita designului rotund si suprafetelor netede, fara unghiuri ascunse si crapaturi, pulpa este la indemana, iar recipientul este mult mai usor de curatat.

  • Toate piesele pot fi spalate in masina

    Toate piesele pot fi spalate in masina

    Toate componentele demontabile pot fi curatate in masina de spalat vase.

  • Anti-picurare pentru a impiedica sucul sa se scurga

    Anti-picurare pentru a impiedica sucul sa se scurga

    Cand este activat, sistemul anti-picurare previne picurarea din storcator. Gura de scurgere anti-picurare este foarte usor de curatat, este detasabila si este fabricata din materiale lavabile in masina de spalat vase. Cu o simpla miscare, preveniti picurarea sucului si mentineti blatul curat.

  • 2 viteze pentru fructe si legume moi si dure

  • Extrageti cu 10% mai mult suc

    Datorita sistemului inovator de extragere a sucului cu sita inversa, storcatorul extrage pana la ultima picatura din fructele si legumele dvs., creand o fantana de suc. Aveti cu pana la 10% mai mult suc, in comparatie cu HR1861, storcatorul numarul unu de la Philips.

Specificatii tehnice

  • Specificatii de design

    Culori
    Negru
  • Specificatii tehnice

    Alimentare
    900 W
    Capacitate
    2,5 l
  • Usor de curatat

    Accesorii ce pot fi spalate in masina de spalat vase
    Da
    Curatare rapida
    Da
  • Specificatii generale

    2 viteze
    Da
    Functie anti-picurare
    Da
  • Accesorii

    Gura de scurgere
    Da
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.