Philips Storcator de fructe si legume cu melc Avance Collection HR1880/01, 200 W, recipient suc 1.5 l, recipient pulpa 1.5 l, 1 viteza, functie Reverse, negru/argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Storcator de fructe si legume cu melc Avance Collection HR1880/01, 200 W, recipient suc 1.5 l, recipient pulpa 1.5 l, 1 viteza, functie Reverse, negru/argintiu de la Philips

 

Gust, calitate exceptionala si o textura concentrata 
Multumita tehnologiei de stoarcere delicata, puteti face suc delicios care va va oferi un nivel ridicat de valori nutritionale din fructe moi, precum rosii, rodii si struguri.


Construit sa stoarca cele mai tari legume, gratie motorului puternic
Acest motor silentios si fiabil va va permite sa extrageti continutul maxim de suc din fructe si legume. Este atat de puternic incat puteti procesa cu usurinta legumele tari, precum morcovii si radacinile de sfecla.


Motor silentios
Acest motor silentios va va permite sa utilizati storcatorul de fructe in orice moment al zilei, fara a deranja persoanele din jurul dumneavoastra.

 

 

Lavabil in masina de spalat vase

 


Pentru o curatare mai usoara si mai rapida, toate piesele detasabile se pot curata in siguranta in masina de spalat vase.

 
•  Sistem anti-picurare integrat in gura de scurgere

Mentine curatenia blatului de bucatarie chiar si atunci cand pregatesti suc. Sistemul anti-picurare impiedica sucul sa se scurga pe masa.

•  Motor robust construit sa stoarca in mod continuu timp de 30 min

Acest storcator iti permite sa storci o cantitate mare de fructe si legume, continuu timp de 30 minute. Multumita vasului de 1,5 l, servirea intregii cantitati de suc nu a fost niciodata mai usoara.

 

Caracteristici

Tip aparat Storcator de fructe
Putere (W) 200
Recipient pentru pulpa Da
Capacitate recipient pulpa 1.5 l
Capacitate recipient suc 1.5 l

Functii si accesorii

Accesoriu impingere Da
Compatibil masina de spalat vase Da
Sistem anti-alunecare Da

Caracteristici tehnice

Lungime cablu de alimentare (m) 1.5
Culoare Negru/Argintiu
Material carcasa Plastic

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.