Philips Storcator de fructe si legume Viva Collection HR1832/42, 500 W, recipient suc 0.5 l, recipient pulpa 1 l, tub de alimentare 55 mm, rosu/alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Storcator de fructe si legume Viva Collection HR1832/42, 500 W, recipient suc 0.5 l, recipient pulpa 1 l, tub de alimentare 55 mm, rosu/alb de la Philips

Suc maxim. Batai de cap minime.

Orice va doriti de la un storcator - nivel inalt de extragere a sucului, se curata intr-un minut - totul intr-un design compact, cu dimensiunea redusa la jumatate! *. Bucurati-va de sucul facut in casa in fiecare zi.

Tehnologie QuickClean

Storcatorul Philips este conceput sa fie curatat usor gratie tehnologiei QuickClean. Curatarea se poate face acum intr-un minut, gratie sitei lucioase QuickClean, containerului integrat pentru pulpa si suprafetelor netede.

Tehnologie QuickClean
Verificare usoara a pulpei prin recipientul transparent

Verificare usoara a pulpei prin recipientul transparent

Bucurati-va de o experienta a stoarcerii cu adevarat interactiva. Capacul si recipientul pentru pulpa sunt transparente, astfel incat sa puteti vedea fructele si legumele in timpul stoarcerii. Puteti vedea direct cand recipientul s-a umplut, ceea ce inseamna ca trebuie sa il goliti.

Anti-picurare pentru a impiedica sucul sa se scurga

Cand este activat, sistemul anti-picurare previne picurarea din storcator. Gura de scurgere anti-picurare este foarte usor de curatat, este detasabila si este fabricata din materiale lavabile in masina de spalat vase. Cu o simpla miscare, preveniti picurarea sucului si mentineti blatul curat.

Anti-picurare pentru a impiedica sucul sa se scurga
Toate piesele detasabile pot fi spalate in masina de spalat vase

Toate piesele detasabile pot fi spalate in masina de spalat vase

Pentru o curatare mai usoara si mai rapida, toate piesele detasabile se pot curata in siguranta in masina de spalat vase.

Un storcator compact intotdeauna la indemana in bucataria dvs.

Fiind de doua ori mai mic*, acest storcator ocupa un spatiu limitat. Il puteti lasa pe blatul din bucatarie sau il puteti depozita cu usurinta.

Suc direct in paharul dvs.

Acest storcator va permite sa utilizati propriul dvs. pahar. (max 12 cm inaltime). Asezati-l direct sub robinetul integrat si sunteti gata sa preparati sucul.

Preparati pana la 1,5 l dintr-o miscare

Gratie sistemul de extractie inovator QuickClean, puteti prepara pana la 1,5 l de suc odata, fara a fi nevoie sa goliti recipientul pentru pulpa.

Sita QuickClean

Mare parte a fibrelor din pulpa se blocheaza de obicei in sita, ceea ce face curatarea foarte dificila. Datorita tehnologiei inovatoare QuickClean, toate suprafetele sitei sunt netede, ceea ce faciliteaza curatarea fibrelor cu un burete standard de bucatarie.

Toata pulpa este colectata intr-un loc pentru o curatare usoara

Pulpa va fi colectata in singurul loc in care ar trebui sa se afle: in recipientul pentru pulpa al storcatorului dvs. de fructe de la Philips. Prin urmare, nu mai este nevoie sa indepartati pulpa de pe alte componente, cum ar fi de pe capac. Datorita designului rotund si suprafetelor netede, fara unghiuri ascunse si crapaturi, pulpa este la indemana, iar recipientul este mult mai usor de curatat.

Suprafete netede si usor de curatat

Storcatorul este conceput cu forme rotunde si suprafete netede pentru a facilita clatirea la robinet.

Specificatii de design

Culori Cerneala neagra, Rosu
Material carcasa Plastic ABS
Material vas PP, plastic
Material container pentru pulpa de fructe si element de impingere
ABS
SAN


Specificatii generale

Sistem anti-alunecare Da
Cleme de siguranta Da
Compartiment pentru cablu integrat Da
O viteza optimizata Pentru toate tipurile de fructe


Specificatii tehnice

Alimentare 500 W
Tensiune 220/240 V
Frecventa 50/60 Hz
Lungime cablu 0,80 m
Recipient pentru pulpa de fructe 1 l
Diam. tub alimentare 55 mm
Capacitate cana pentru suc 500 ml

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.