Philips Storcator de fructe si legume Viva Collection HR1832/52, 500 W, recipient suc 0.5 l, recipient pulpa 1 l, 1 viteza, tub de alimentare 55 mm, alb/verde

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Storcator de fructe si legume Viva Collection HR1832/52, 500 W, recipient suc 0.5 l, recipient pulpa 1 l, 1 viteza, tub de alimentare 55 mm, alb/verde de la Philips

Gura de scurgere anti-picurare

Cand este activat, sistemul anti-picurare previne picurarea din storcator. Gura de scurgere anti-picurare este foarte usor de curatat, este detasabila si este fabricata din materiale lavabile in masina de spalat vase. Cu o simpla miscare, preveniti picurarea sucului si mentineti blatul curat.

Design compact

Fiind de doua ori mai mic, acest storcator ocupa un spatiu limitat. Il puteti lasa pe blatul din bucatarie sau il puteti depozita cu usurinta.

Servire direct

Acest storcator va permite sa utilizati propriul dumneavoastra pahar (maxim 12 cm inaltime). Asezati-l direct sub robinetul integrat si sunteti gata sa preparati sucul.

Tehnologie QuickClean

Storcatorul Philips este conceput sa fie curatat usor gratie tehnologiei QuickClean. Curatarea se poate face acum intr-un minut, gratie sitei lucioase QuickClean, containerului integrat pentru pulpa si suprafetelor netede.

Container integrat pentru pulpa

Pulpa va fi colectata in singurul loc in care ar trebui sa se afle: in recipientul pentru pulpa al storcatorului dvs. de fructe de la Philips. Prin urmare, nu mai este nevoie sa indepartati pulpa de pe alte componente, cum ar fi de pe capac. Datorita designului rotund si suprafetelor netede, fara unghiuri ascunse si crapaturi, pulpa este la indemana, iar recipientul este mult mai usor de curatat.

Lavabil in masina de spalat vase

Pentru o curatare mai usoara si mai rapida, toate piesele detasabile se pot curata in siguranta in masina de spalat vase.

Specificatii de design


Culori Verde iarba
Material carcasa Plastic ABS
Material vas PP, plastic
Material container pentru pulpa de fructe si element de impingere ABS,SAN


Specificatii generale


Sistem anti-alunecare Da
Cleme de siguranta Da
Compartiment pentru cablu integrat Da
O viteza optimizata Pentru toate tipurile de fructe


Specificatii tehnice


Alimentare 500 W
Tensiune 220/240 V
Frecventa 50/60 Hz
Lungime cablu 0,80 m
Recipient pentru pulpa de fructe 1 l
Diam. tub alimentare 55 mm
Capacitate cana pentru suc 500 ml

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.